În tendințele anului acesta: amenajări cu sticlă și decorațiuni metalice

Must read

Atunci când ne amenajăm spațiul interior, înseamnă să ne dăm voie să ne exprimăm și să ne imprimăm stilul personal, într-un mod firesc, liber și simplu. Pentru că acasă despre asta e vorba. Despre a fi noi înșine.

Dar dacă ar fi să ne uităm ce spun designerii de interior, atunci să șitiți că un trend foarte popular anul acesta în amenajări este amestecul de sticlă și decorațiunile metalice. Piesele de metal au fost apreciate dintotdeauna pentru că aduc strălucire și prospețime casei. De la sfeșnice, boluri, tăvi, rame pentru oglinzi sau mese. Iar în combinație cu sticla, decorul casei tale va fi unul minimalist și aerisit. Nu uita să amesteci mai multe tipuri de metal pentru un efect interesant.

Îți propunem câteva amenajări cu sticlă și dercorațiuni metalice pentru inspirație la tine acasă.

Stilul cu influențe scandinave pe care îl găsești la JYSK a atras atenția tuturor, iar cele mai multe preocupări sunt îndreptate spre functionalitățile sale. În acest dormitor, proprietarul a ales o separare de living cu ajutorul unui perete din sticlă cu rame metalice gri. Beneficiul este vizibil: aerisirea spațiului fără limitarea confortului.  Dacă încă nu v-ați convins cum funcționează acest perete din sticlă, am scris mai multe aici.

pastedGraphic.png

pastedGraphic_1.png

Indiferent dacă sunt din crom strălucitor, negru mat sau un auriu plin de farmec, ramele metalice reușesc sa dea mobilierului un aspect luminos și aerisit. Iar sticla permite ca lumina naturală să inunde din plin fiecare încăpere.

Unique Contemporary Interior Design - Decoholic

三樓主臥的附屬書房採鐵件拉門隔間,地面鋪設紋理細膩的... - #三樓主臥的附屬書房採鐵件拉門隔間地面鋪設紋理細膩的木質地板

Amenajări cu sticlă și decorațiuni metalice – simplitate și libertate

Îmbinarea dintre materiale complet opuse și contraste aduce un plus fiecărui spațiu și se îmbină perfect cu elementele autentice și familiare. Adică, mai mult confort și intimitate, lucruri după care tânjim la sfârșitul fiecărei zile. 

Mese, scaune cu forme conturate, etajere, rafturi cu un design simplu ce se evidențiază prin simplitate, toate acestea plutesc pe sticlă sau pe picioare metalice subțiri.

Kitchen with black metal and glass shelving + Marble Countertop + Kitchen Design #kitchen #marble #metalshelves

See all our stylish art deco bathrooms design ideas. Art Deco inspired black and white design.

Classic Glass Coffee Table - Glassdomain

amenajări cu sticlă

Puteți combina și lemnul brut, neprelucrat, cu sticla și metalul.

custom outdoor coffee table made from reclaimed wo... - #Coffee #coffeetable #Custom #Outdoor #Reclaimed #Table #Wo

Rustic Storage Coffee Table | West Elm

Pentru un look modern și minimalist, ușor ieșit din tipare, alegeți cu inima deschisă amenajări cu sticlă și cadre metalice. Se completează atât de ușor fără ca amprenta personală să dispară. Liniile simple, dar și întreținerea ușoară face ca totul să devină multifuncțional și ușor de accesorizat. 

44 The Best Kitchen Mirror Ideas For Remodeling Your Kitchen

We are not quite ready to announce that weathering steel is the new wood, but we are flirting with the idea. We are suddenly noticing examples of weathering steel combined with massive panes of glass, raw concrete and untreated wood. And all this with results that don’t seem brutalist or cold but rather approachable and …

Considerați că amenajările cu sticlă și decorațiuni metalice vă dau un aspect prea rigid casei? Atunci vă recomandăm să îl ”îndulciți” și însuflețiți prin folosirea unor pete de culoare sau a textilelor naturale, blanuri, materiale rafinate, catifeau sau piele.