Design cu accent pe natură într-un apartament de două camere din complexul H Pipera Lake

Must read

Despre ce înseamnă să locuiești în complexul rezidențial H Pipera Lake, aflat pe malul lacului, cu serviciu concierge 24/7 am mai povestit în articolele trecute, dar de data aceasta te invităm în interior, într-un apartament de două camere și grădină proprie. Apartamentul este destinat unui cuplu sau unei familii tinere, fără copii, iubitori de frumos și de o atmosferă relaxantă.

Conceptul care a stat la baza designului interior al acestui apartament face referire la comuniunea om – natură și este semnat de Iulia Bosoteanu. Rezultatul: un design prietenos, spațios, lipsit de aglomerație și foarte liniștitor din punct de vedere cromatic.

Cu o suprafață utilă de 51.2 mp și o curte exterioară de 57 mp, natura a devenit un factor important în amenajarea acestui apartament, așa cum observăm în spațiile interioare prin intermediul finisajelor, al culorilor și materialelor folosite. 

Ca și materiale, arhitecta a ales ardezie flexibilă din piatră naturală, tapet cu un print de vegetație, pal cu aspect de lemn care accentuează prezența naturii și în interior. În ceea ce privește cromatica, accentele de culoare sunt date de verdele smarald al scaunelor, modulele din mdf auriu ale comodelor din living și dormitor, cromatica covoarelor, mixul palului crem cu cel cu esență de lemn. Per ansamnlu, albul și culorile neutre predomină pentru a menține sentimentul unui interior aerisit și senzația de spațialitate a apartamentului.

”Ca și arhitect, am avut o mare provocare în a creea un spațiu liniștitor, un apartament cu o atmosferă prietenoasă, respectând, în aceeași măsură, conceptul mai sus amintit, precum și de a transforma acest spațiu în “acasă” pentru familia care urmează să locuiască aici” – Iulia Bosoteanu, Arhitect și Designer de interior.

În curtea exterioară s-a dorit amenajarea unui spațiu cu loc de luat masa pentru 4 persoane, o zonă cu gazon și gard flancat de vegetație de talie medie și copaci tuia, amplasarea unui leagăn și un sistem de irigații pentru grădină.

Perioada de amenajare a apartamentului a fost de aproximativ 4 luni, iar bugetul a ajuns la 25.000 de euro.

Echipa de implementare:

Bosoteanu Iulia – arhitect cu DS, afiliat OAR București

Oana Banciu – Sales Manager H Pipera Lake

Beth Shalom Construct SRL 

Mobilier pe comandă: Tempa Craft 

Decasaromania: perdele, draperii și storuri

H Pipera Lake este unul dintre cele mai noi și moderne ansambluri rezidențiale din zona Aviației-Pipera. Dezvoltat sub egida conceptului Gated Community, complexul este localizat chiar pe malul lacului Pipera, la intersecția dintre liniștea pe care o oferă traiul în suburbie și agitația orașului.

Liniștea, apusurile și răsăriturile oglindite în lac, dar și priveliștile spectaculoase asupra orașului vin la pachet la achiziționarea unui apartament în H Pipera Lake.

Printre faciliățile oferite de complex amintim: locuri de joacă pentru copii, parcări subterane și supraterane, acces securizat în complex, Concierge 24/7, Property Management, grădini proprii pentru apartamentele de la parter, spații verzi, zonă de promenadă pe malul lacului, spații comerciale în proximitatea complexului.

serviciul concierge
- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read