Renovare spectaculoasă: tavan negru din stuc și mobilier îndrăzneț

Must read

Apartamentul este situat în centrul istoric al Kievului, într-o clădire clasică de la începutul secolului 20 cu vederi excelente. Proiectul de renovare a început cu o lună înainte de începerea pandemiei în 2020. Și a fost finalizat în timpul războiului, în 2022.

Această clădire rezidențială a fost construită în 1909 în stil modern funcțional, iar o reconstrucție majoră a avut loc în 1950, după bombardarea și incendiul din 1941.
După această reconstrucție amplă, în structură au apărut un număr mare de grinzi de sprijin suplimentare, precum și șape, găsite după demontarea tavanelor și pereților.


Pe fațada clădirii se află motive ornamentale neoclasice, dintre care unele au fost aduse în interior. Forma cercului, prezentă și pe fațada cladirii, a fost integrată și ea.

Dacă înainte de renovare era o casă era absolut obișnuită, acum este un apartament impresionant cu tavane negre, stucaturi și soluții de design la modă. Design minunat realizat de Oksana Dolgopiatova  instagram.com/dolgopiatova_interiordesign

Locatie: Kyiv, Ucraina

Suprafata: 154 m2 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read