Trăiește în confort 24/7 cu serviciul concierge disponibil în complexul H Pipera Lake

Must read

Căutăm din ce în ce mai mult un factor de diferențiere în procesul de achiziție a unui apartament. Pentru că modul în care concepem și experimentăm spațiul în care trăim este, acum, cel mai supus inovației. Mai ales în ultimii ani. Vrem să eliminăm timpul petrecut pe sarcini repetitive pentru a-l direcționa către lucruri cu adevărat importante. Cu cât mai puține griji acasă, cu atât mai calitative sunt momentele alături de familie și prieteni, sănătatea sau chiar nivelul de concentrare pe task-urile de la biroul de acasă.

Iar pentru că astăzi suntem obișnuiți să rezolvăm problemele rapid și simplu, H Pipera Lake a introdus pentru comunitatea sa un serviciu de asistență concierge, oferind rezidenților confort 24/7. Acest serviciu vine la pachet cu soluții concrete pentru orice intervenții rapide la instalația termică sau electrică, servicii de mentenanță sau vulcanizare mobilă, de preluare sau trimitere colete, informații despre servicii de tip rent-a-car, transport în comun, taxi, evenimente sau atracții turistice.

”Suntem conștienți de faptul că stilul de viață rapid de astăzi este una dintre cele mai mari provocări pentru bunăstarea comunității noastre, de aceea venim în întâmpinarea clienților noștri și depunem toate eforturile necesare pentru a-i ajuta să trăiască mai bine, să elimine o parte din grijile cotidiene și, cel mai important, să economisească timp. Mai mult decât atât, ne angajăm să creăm experiențe autentice, iar atenția noastră este concentrată spre a sprijini locatarii să își îndeplinească nevoile esențiale, dar în același timp să exploreze și alte pasiuni sau interese” – au mărturisit reprezentanții complexului H Pipera Lake.

Cum funcționează serviciul concierge în H Pipera Lake?

Indiferent dacă ești rezident sau chiriaș în complexul H Pipera Lake, poți dezvolta acum obiceiuri mai bune, prioritiza nevoile, economisi timp și îmbunătăți stilul de viață. Furnizorii selectați de către dezvoltator vor fi întotdeauna deschiși să ofere și să personalizeze servicii de asistență tehnică, menaj, montaj mobilier, îngrijire de animale de companie, planificarea evenimentelor și multe altele.

La nevoie, cere concierge-ului un furnizor care să se ocupe atât de aspectele tehnice minore, cât și de cele majore referitoare la apartamentul sau grădina ta. El va avea grijă să îți pună la dispoziție echipele tehnice și toate resursele necesare, precum și să recomande pe cineva care să se ocupe de tot ceea ce ai nevoie.

Ce servicii acoperă concierge-ul din complexul H Pipera Lake?

Cu un concierge personal descoperi frumusețea serviciilor care fac posibilă economisirea timpului și ușurarea vieții de zi cu zi. Vei fi surprins de câte task-uri te poți elibera.

De exemplu, ești pasionat de design interior și cauți mereu să reîmprospătezi aspectul spațiului tău personal? Indiferent dacă ai nevoie de o mână de ajutor în asamblarea mobilei sau de un furnizor de mobilier, serviciul concierge este întotdeauna disponibil pentru a te ajuta.

Trebuie să fii mereu la patru ace sau îți place să ai o ținută mereu impecabilă, dar ai din ce în ce mai puțin timp pentru a-ți spăla, călca sau curăța rufele? Serviciul concierge îți pune la dispoziție furnizori verificați din zona de servicii de curățătorie și călcătorie cu posibilitatea de ridicare și predare a hainelor la domiciliu, pe baza unui abonament sau a unei comenzi singulare, astfel încât să te bucuri de un aspect curat în fiecare zi și totuși să ai și timp pentru o cină cu prietenii. La fel și când vine vorba de curățenia casei. Cu ajutorul unui serviciu concierge economisești timp și îl folosești pentru a face mai mult din ceea ce te face fericit.

Cu toții știm cât de neplăcut este să nu ai cu cine lăsa animalul de companie atunci când pleci în vacanțe, dar nu și când ai o recomandare bună pentru un pet sitter sau un hotel pentru animale.

Alte servicii pe care Concierge-ul pe care le acoperă sunt pentru a-ți personaliza vacanțele și călătoriile, o cină romantică la restaurant sau organizarea unei nunți, a unui botez sau a oricărui alt tip de eveniment. Iar dacă organizezi o aniversare sau un party, concierge-ul personal te va pune in legatura cu un manager de evenimente dedicate care se va ocupa atat de planificare, cat si de contractare si managementul furnizorul implicati in proces.

Dezvoltatorul HAGAG Development Europe oferă acest serviciu de concierge personal 24/7 pentru toate proiectele sale rezidențiale, indiferent că vorbim despre segmentul premium sau despre cel mediu. Actualmente, serviciul este activ pentru proiectele  H Pipera Lake și H Victoriei 139.

Te invităm să descoperi cum este să locuiești pe malul lacului, cu serviciu concierge 24/7 și într-o comunitate privată:

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read