Cum și de ce să închidem terasele cu sisteme armonice din sticlă?

Must read

Primăvara este un prilej pentru reamenajarea caselor și maximizarea funcționalității acestora. Un loc care rămâne mai mereu nevalorificat este balconul, fiind de cele mai multe ori utilizat pentru depozitare și uscatul rufelor. Închiderea terasei cu sisteme armonice din sticlă răspunde cerințelor arhitecturale contemporane, permițând suprafețe vitrate mari ce oferă perspective ample asupra spațiului exterior.

De ce să închidem balconul cu un sisteme armonice din sticlă?

Cand terasele sunt închise cu sisteme armonice din sticlă transmit un sentiment de libertate și un aer mai destins încăperii.

Acestea se potrivesc în orice tip de arhitectură, funcționează fiabil și fac posibilă economisirea spațiului de pe terasă sau dintr-o altă încăpere compartimentată cu un astfel de sistem. Un mare avantaj al acestora este reprezentat de deschiderea și închiderea ușoară și rapidă a golurilor mari de trecere dintr-un spațiu în altul.

sisteme armonice din sticlă

În plus, sistemele armonice din sticlă sunt o modalitate prin care poți profita la maximum de suprafața balconului tău, lasă spațiul larg deschis, oferind o tranziție fără întreruperi de la interior la exterior.

Sisteme armonice din sticlă pentru priveliști transparente și complet libere

O soluție foarte practică ce oferă o deschidere spre exterior în sezonul cald, dar și izolație în perioada temperaturilor scăzute este sistemul armonic din sticlă. Structurile orizontale din sticlă  sunt complet independente și se pot glisa cu ușurință în stânga sau în dreapta, în funcție de preferințe. Întreg spațiul este inundat de lumină, iar panorama generoasă asigură apropierea de natură în orice moment al zilei. 

Sistemul se poate adapta oricărui tip de balcon, drept sau rotund, și poate atinge înălțimi de până la 3000 mm și grosimi de la 8 până la 10 mm. În plus, sticla utilizată este securizată și rezistentă la șocuri, oferind utilizatorilor mai multă siguranță.

Montarea se realizează ușor, iar în funcție de preferințe și de design-ul dorit, se poate opta pentru sticlă clară, colorată, securizată sau laminată. Mecanismele glisante oferă o bună izolație termică și fonică, datorită garniturilor siliconice ce asigură o îmbinare perfectă, rezistentă și sigură împotriva intemperiilor. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read