Brandurile de top aleg vitrine din sticlă anti-reflexivă de la Pilkington pentru a-și atrage clienții

Must read

vitrine din sticlă

Pilkington OptiView ™ Protect OW este o sticlă specială anti-reflexivă care îmbunătățește aspectul produselor expuse în vitrine din sticlă. Cei care cumpără, inpirați de produsele din vitrine, nu acordă prea multă importanță sticlei, însă proprietarii magazinelor ar trebui.

vitrine din sticlă

Pe scurt,vitrinele din sticlă trebuie:

• să garanteze protecția produselor expuse;

• să asigure cea mai bună expunere a produsului din exterior;

• să asigure o calitate reală a culorii produselor expuse;

• să protejeze produsele împotriva deteriorării;

• să asigure izolare termică;

• să fie cât mai ușor de curățat.

Când designer-ul unui nou boutique prestigios din Florența are nevoie de o soluție pentru afișarea produselor în cele nouă vitrine ale magazinului, alegerea clară a fost Pilkington OptiView ™ Protect OW.

Pilkington OptiView ™ Protect OW oferă o funcție fundamentală: reduce procentul de reflexie a sticlei la doar 2%, asigurând o expunere perfectă din orice unghi sau direcție, deoarece factorul solar este menținut la minimum.

Această performanță antireflexie este ideală în ceea ce privește transparența și contrastul pentru vitrine din sticlă expuse la multă lumină naturală, precum și la lumina artificială interioară, cum ar fi în magazinele din mall-uri. De asemenea, Pilkington OptiView ™ Protect OW este o sticlă securizată cu o transparență ridicată realizată din Pilkington Optiwhite ™, care datorită culorii neutre și a transmisiei luminoase de peste 90% permite vizualizarea culorii reale a produselor expuse.

Ca rezultat al utilizării Pilkington OptiView ™ Protect OW cu o grosime de 17,5 mm, produsele de la această casă de modă prezentă pe cea mai exclusivistă stradă din Florența sunt protejate de furt, vandalism sau de alte daune.

Elementele sensibile aflate în vitrine din sticlă sunt foarte predispuse la razele ultraviolete care duc la deteriorarea și modificarea culorii și a țesăturii, însă Pilkington OptiView ™ Protect OW reduce mai mult de 99% din transmisia luminii UV. Astfel, un produs protejat împotriva luminii ultraviolete poate rămâne expus fără nici o deteriorare, pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Întrucât stratul antireflexiv are o emisivitate mai scăzută decât cea a sticlei float standard ajută la reducerea pierderilor de căldură din vitrinele din sticlă, asigurând un mediu confortabil și oferind în același timp economii semnificative ale costurilor operaționale.

În plus, Pilkington OptiView ™ Protect OW este rezistentă la abraziune și oxidare și poate fi curățată foarte ușor prin metode tradiționale. Nu în ultimul rând, stratul său pirolitic îndeplinește cerințele designerilor de vitrine din sticlă, asigurând o reflexie neutră și astfel se evită efectul reflectorizant purpuriu sau roșu.

Photo Credit: www.pilkington.com

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read