Cum să îți transformi baia într-un SPA la tine acasă

Must read

Traversăm o perioadă complicată, dar dorim să atragem atenția spre subiecte care ne ajută sa înfrumusețăm locuința, să gândim concepte noi pentru zone rezidențiale, hoteliere, de birouri și de ce nu, să visăm frumos. Confortul și funcționalitatea în baia ta trebuie să se îmbine perfect, nu-i așa? Pentru ca tu să te bucuri de un spațiu practic și un ambient în care să îți facă plăcere să îți începi ziua.

Scandinavii de la KUMA iubesc cu adevărat designul, motiv pentru care pun foarte mult accentul pe detalii, pentru a crea de fiecare dată un spațiu unic, care să iasă în evidență.

Vă plac formele moderne și minimaliste într-o baie?

Și nouă! Pentru că acestea sunt soluții versatile, care pun în valoare spațiile contemporane. 

Iar dacă vorbim de băi, lavoarul este piesa de rezistență, indispensabilă într-o baie și care atrage prima dată atenția. Lavoarele KUMA nu sunt simple lavoare, ci concepte de design, sunt produse în România din 1998 cu tehnologie daneză, create din materiale compozite de ultimă generație.

Deși observăm că și aici tendințele evoluează și se schimbă continuu putem remarca că, în ultimii ani, se păstrează totuși tendința către modern, calitate, linii curate și mai ales, personalizare.

Este important să avem mai multe posibilități prin care să creăm spațiul așa cum vrem, iar cei de la KUMA răspund cu soluții de baie pe cerințele clienților.

Cum? Prin varietatea formelor de bol turnate în suprafața continuă cu blatul, cu peste 10 tipuri de materialele naturale și cu 75 de culori, cu texturi care te invită la o experiență tactilă emoțională și nu în ultimul rand, prin ușurinta în utilizare.

Este esențial pentru o baie rezidențială să o folosim cu drag, iar faptul că lavoarul și blatul sunt turnate în suprafața continuă previne acumularea de murdărie și facilitează curățarea. Se pot turna continuu două sau mai multe boluri pe același blat, aspect esențial pentru o casă cu o familie numeroasă sau pentru spațiile publice. În plus, sistemul KUMA LED, montat sub lavoar, vine să completeze un design unitar, care transmite o lumină difuza,” hygge “.

Toate aceste particularități sunt elemente importante, care fac din lavoarele Kuma punctul de atracție atât într-o baie clasică, cât și într-una modernă.

În plus, ajută în obținerea unei amenajări armonioase, de calitate, care își păstrează caracteristicile în timp, transformând baia ta într-o oază de relaxare, un adevărat SPA în care singura grijă va fi răsfățul pentru tine.

Photo credit: KUMA România.

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read