Cum folosești sticla decorativă ca sa îți pui amprenta personală

Must read

Cu diferite forme și utilități, sticla decorativă își câștigă dreptul de a fi unul dintre cele mai căutate accesorii pentru locuințele din prezent. Extrem de versatilă, colorată, printată, texturară aceasta se potrivește oricărui decor abordat. Dacă nu știi ce să alegi pentru locuința ta, îți lăsăm mai jos câteva idei:

Sticla decorativă – amprenta personală din casa ta

Indiferent de sezon sau trend, sticla decorativă ține pasul și se integrează perfect în detalii pentru a asigura ambianța dorită.  Fie că provine din generații trecute sau este actuală, sticla decorativă înfrumusețează decorul prin simplitate. Alege vaze, sticle, suporturi pentru lumânări sau pahare de diferite dimensiuni și pune-ți în practică imaginația.  Piesele se pot combina oricând, vechiul cu noul transmit aceeași transparență ce bucură privirea mereu. 

sticla decorativa

Photocredit 

Obiecte de iluminat din sticlă, reinterpretate

Lămpi, candelabre, lustre sau chiar globuri de sticlă suspendate s-au reinventat pentru a fi în tendințele contemporane. Sticla decorativă suflată  preia diferite forme atipice și înlocuiește cu succes materialele clasice. Într-o multitudine de culori și texturi, aceasta transformă corpurile de iluminat în adevărate opere de artă prin care căminul tău se poate diferenția printr-o eleganță aparte. 

corpuri iluminat sticla

sticla decorativa

Placările din sticlă – design unic pentru diferite încăperi

Dacă iubești transparența și libertatea pe care o oferă sticla, cu siguranță, îți poți transforma căminul cu ajutorul placărilor. Aici sticla colorată Lacobel reprezintă un element ideal pentru a da culoare ambientului unde este folosită: băi, fronturi de lucru, pereți bucătării, etc. Este un element de design folosit des la realizarea mobilierului: blaturi, rafturi, uși din sticlă, decorațiuni din sticlă.

Panourile, cât și mozaicul din sticlă colorată înlocuiesc cu succes clasica faianță, câștigând notorietate prin diferite texturi, forme și imagini imprimate ce pot transforma design-ul într-unul unic.   

Pentru finisajul dorit vă recomandăm să apelați la specialiști.

placari sticla

mozaic sticla

Imaginația nu are limite, la fel și sticla. Lasă-te inspirat și decorează-ți căminul cu transparență și simplitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole

Must read