Guardian Glass – experiență multi-senzorială la glasstec 2018

Must read

Prezența Guardian Glass la glasstec 2018 va consta într-o expoziție interactivă, multi-senzorială (Sala 10, standul A24), unde clienții vor putea experimenta foarte multe posibilități de folosire a sticlei – nu doar pentru prezent, dar și pentru viitor.

„Standul nostru de la Glasstec 2018 a fost conceput pentru a exprima chiar acest lucru, în timp ce interacționăm cu vizitatorii noștri, experimentând fizic posibilitățile sticlei noastre.” – Andrew Wilkins,  Guardian Glass Europa.

Posibilitățile pe care Guardian Glass le furnizează sunt reunite în design-ul standului – inele concentrice care dezvăluie posibilitățile curente și viitoare ale folosirii sticlei, în timp ce sunt prezentate într-o formă care alternează simțurile tactile, ale văzului, auzului, gustului și cele olfactive.

Începând de la exterior, produsele Guardian de astăzi – inclusiv sticla anti-reflexivă Guardian Clarity™, Guardian LamiGlass® Acoustic aplicat pe sticla cu conținut redus de fier Guardian UltraClear™, și Guardian Dielectric Mirror – sunt folosite pentru a trezi simțurile văzului și auzului. 

glasstec 2018
Guardian Clarity™, sticla invizibilă, este unul dintre produsele care vor incita vizitatorii la Glasstec 2018. Poză: Guardian Clarity la Land of the Lions, ZSL London Zoo, ©Romag.

Explorând în amănunt standul, vizitatorii pot descoperi unele dintre produsele interesante ale viitorului: noul SPS (Single Product Solution), de la Guardian, o platformă tehnologică ce permite un singur produs de sticlă cu control solar pentru peliculele cu strat dublu sau triplu de argint, care are același aspect atât în forma nesecurizabilă, cât și securizabilă; sau unitatea de vitraj (IGU) conceput cu cele mai noi lansări Guardian SunGuard® SuperNeutral™ (SN) 75 și SN 63, care combină performanța îmbunătățită, cu o culoare neutră și consistentă.

În final, ajungând în centrul expoziției, o nouă tehnologie dinamică a sticlei va ilustra viziunea Guardian despre viitorul sticlei, într-o experiență multi-dimensională. Scurta prezentare va furniza concluzia vizuală a călătoriei vizitatorilor pentru a explora și a vedea ce este posibil – See what’s possible®.

„La Guardian Glass, noi nu ajutăm doar la rezolvarea provocărilor actuale. Suntem pregătiți să întâmpinăm ziua de mâine, viitorul apropiat și chiar mai mult, unde credem că sticla va juca un rol și mai important în lume, ajutând la soluționarea noilor provocări ce vor apărea,” explică Andrew Wilkins, manager marketing comunicare, la Guardian Glass Europa.

Glasstec, liderul mondial în evenimentele din industria sticlei, își va deschide porțile în Düsseldorf, Germania, între 23-26 octombrie.

Pentru mai multe informații despre prezența Guardian Glass la glasstec 2018, de-a lungul show-ului, sau pentru stabilirea unei întâlniri cu un expert Guardian Glass, pe parcursul evenimentului, vă rugăm să vizitați www.guardianglasstec.com.   

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read