Cum economisiți prin transformarea locuinței într-una eco, cu sticla potrivită

Must read

Pentru proprietarii de case care iau în considerare renovarea sau redecorarea locuințelor este din ce  în ce mai important ca acestea să fie nu doar confortabile, ci și ecologice, deoarece nu numai că pot ajuta la reducerea amprentei carbonice, dar pot contribui la economiserea timpului și banilor. 

O modalitate prin care putem reduce pierderile energetice din locuință, este de a lua în considerare modul în care ferestrele sunt instalate corespunzător pentru a împiedica curenții și energia să părăsească spațiul interior.   

Photo credit: www.pilkington.com

Soluțiile de sticlă Pilkington pentru o locuință ecologică și eficientă energetic

În acest sens, gamele Pilkington K Glass™ & Pilkington Optitherm includ sticlă termoizolantă de înaltă performanță, care contribuie la reducerea cantității de căldură pierdută, contribuind astfel la diminuarea facturilor de energie și la creșterea eficienței energetice a locuinței. 

Pilkington K Glass
Sticla Pilkington Optitherm

Pilkington Suncool™ One oferă proprietăți de control solar cu avantajul suplimentar al izolației termice, ajutând astfel proprietarii de case să mențină o temperatură interioară confortabilă pe tot parcursul anului, având în același timp libertatea și flexibilitatea designului.  Pilkington Suncool ™ One este recomandarea în cazul în care se folosește pentru suprafețe mari de sticlă, dar este potrivită și pentru ușile glisante.

Pilkington K Glass

Când facem referire la proprietățile mai vechi, pierderea căldurii și apariția umezelii ca urmare a ferestrelor simple, tradiționale cu o singură foaie de sticlă, dar și cu un design învechit, sunt destul de comune. Pilkington Spacia poate combate aceste probleme, deoarece tehnologia de vitrare în vid asigură performanțe termice de neegalat. Ajută la reducerea pierderilor de energie, totodată păstrând în același timp estetica și arhitectura proprietăților mai vechi. 

Sticla Pilkington Spacia

În plus, există și alte considerente care trebuie avute în vedere atunci când sunteți în căutarea sticlei perfecte ce vă poate transforma casa într-una eco.  

Pilkington Activ™ este prima sticlă din lume cu dublă acțiune – o sticlă cu funcție de autocurățare, ce are în componență un strat de acoperire unic, care se descompune treptat și diminuează formarea murdăriei, permițând precipitațiilor să spele reziduurile. Nu numai că acest lucru vă va economisi timp la spălarea ferestrelor, ci va reduce și cantitatea de substanțe chimice utilizate, astfel contribuind la protejarea mediului înconjurător, în special atunci când sunt utilizate pe clădiri de mari dimensiuni.

Sticla Pilkington Activ

Nu mai este necesar să sacrificați confortul, estetica sau design-ul contemporan pentru a obține o locuință ecologică. Recurgând la modificări mici și simple, precum schimbarea sticlei existente în întreaga locuință, vă puteți transforma casa într-una mai durabilă și mai ecologică, beneficii atât pentru ocupanți, cât și pentru mediul înconjurător.  

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read