Carpathian Log Home, priveliști de vis ale Carpaților, chiar de pe canapea

Must read

Visați la o vacanță la munte cu prietenii sau familia, departe de agitația de pe Valea Prahovei? Sau vizitați prima dată România și vă doriți să descoperiți autenticitatea locurilor? Carpathian Log Home este răspunsul.

Carpathian Log Home este un complex alcătuit din 2 vile din lemn, cu fațadă din sticlă, situate la marginea pădurii, în apropierea legendarului Castel Bran, dar și de Brașov sau Sighișoara. Pe scurt: patru dormitoare în prima cabană, cinci dormitoare în cea de-a doua cabană, băi proprii, camere de zi cu șeminee uimitoare și fațadă din sticlă cu vedere spre munți. Nu lipsesc nici bucătării gourmet, saună, jacuzzi, dar mai ales natura înconjurătoare care îți taie respirația.

Livingul este absolut uimitor, cu tavan înalt, cu o înălțime de 10 metri, un  șemineu și o zonă de dining, ”puse în lumină” de fațada din sticlă de aproximativ 100 mp care dezvaluie o priveliște superbă catre munți.

cazare în Romania la Carpathian Log Home

Cu vederi spre Munții Bucegi și Piatra Craiului, dormitoarele au ferestre duble mari pentru a vă bucura de un apus de soare sau un răsărit, iar mobilierul este din lemn, prelucrat manual.

Curtea imensă ce înconjoară proprietatea dispune de un foișor cu o zonă de barbeque, balansoare și hamace.

Există un spațiu de fitness deasupra living-ului, cu vederi magnifice prin fațada din sticlă de la crestele munților, până în vale.

Situat la 4 km de zona de schi Zănoaga și la doar 2 minute cu mașina de Castelul Bran, Carpathian Log Home este așadar destinația perfectă atât pentru turiștii care vizitează România, dar și pentru românii care caută destinații de vacanță deosebite.

Pentru rezervări click aici.

Photo Credits: Carpathian Log Home.

 

 

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read