Cu ce culori în tendințe vopsim interioarele în 2022?

Must read

Brandul american Benjamin Moore știe cu siguranță multe despre tendințele de culoare în design, deoarece de mai bine de un secol vinde vopsele care sunt folosite în interioarele din întreaga lume. Așa că pur și simplu nu puteam rata prognoza lor de culori în tendințe pentru 2022.

Celebra companie a prezentat în mod neașteptat o schemă de culori foarte proaspătă și de primăvară, constând din nuanțe pastelate colorate, dar delicate. Principala dintre ele, adică culoarea anului conform lui Benjamin Moore, este nuanța October Mist, care este ceva între mentă și măsline.

Cum îți place această paletă? Ți-ar plăcea să o încerci anul acesta? 🙂

Culori în tendințe

Culoarea anului 2022, ca o ceață de octombrie, se ancorează în liniște, în timp ce încurajează expresia creativă prin culoare. La fel ca tulpina verde a unei flori, October Mist creează o pânză pentru ca paleta Color Trends 2022 și imaginația să înflorească.

De la culorile primare reîmprospătate până la cele pale luminoase și nuanțe botanice, paleta Color Trends 2022 revigorează simțurile și dă rădăcină stilului personal. Paleta este armonioasă, dar diversă, fiabilă, dar capricioasă, meditativă și eclectică, ilustrând numărul nesfârșit de combinații care pot fi create cu doar 14 culori.

Pe măsură ce spațiile din casele noastre continuă să evolueze, descoperim mai multe oportunități de a ne exprima individualitatea și de a folosi puterea culorii pentru a proiecta medii care servesc diferite funcții și stiluri.

Paleta corespunzătoare Color Trends 2022 reflectă o armonie de culori fără efort, inspirând în același timp combinații unice pentru orice proiect.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read