Concept de locuire în vie, în căsuțe minimaliste, de 24mp, cu piscină

Must read

Crama GRAMMA Wines planifică intrarea pe piața de turism viticol, printr-un concept de locuire în vie care presupune deschiderea a opt tiny homes premium, cu dotări exclusiviste. Fiecare dintre acestea va avea o suprafață de 24 de metri utili, precum și piscină proprie. Vor fi inaugurate și două noi săli de degustare și prezentare a vinurilor. Investiția se ridică la peste 1 milion de euro.

Arhitectura acestor case este semnată de echipa Studio aPunct, care a reușit să materializeze acest concept în spații creative și provocatoare, unde forma, lumina și materialitatea stârnesc adevărate experiențe senzoriale.

„În 2021 avem în vedere extinderea pe piața de turism viticol, o intrare pe care o planificăm de multă vreme. Venim cu un concept premium, prin care să aducem vizitatorilor noștri din cramă o experiență extraordinară, o întâlnire cu natura într-un mod special. Mai mult, anul acesta vom continua extinderea în online, dar și offline prin replantarea a 3,5 hectare de vie. Anul trecut a fost o lecție care ne-a arătat că putem găsi multe soluții fezabile, prin care să ne apropiem de consumatori”, a declarat Marian Olteanu, General Manager GRAMMA Wines.

GRAMMA Wines – turism viticol în stil minimalism, pentru retragerea din cotidian

În 2021, pentru a oferi clienților care vizitează crama o experiență specială, prin spații de locuit și o legătură permanentă cu natura, GRAMMA are în plan deschiderea a opt tiny homes premium. Acestea vor avea, fiecare, o suprafață de 24 de metri utili și vor fi așezate într-o vie proaspăt plantată. Investiția în aceste spații de locuit se ridică la 280.000 de euro. 

locuire în vie
locuire în vie

Conceptul de locuire în vie propus de GRAMMA este unul minimalist, inspirat din nevoia de relaxare și de retragere în natură pentru momente de respiro. Aceste căsuțe moderne sunt create în așa fel încât să acomodeze până la două persoane, care vor putea să locuiască aici în regim hotelier.

locuire în vie

Fiecare dintre cele opt tiny home are dotări exclusiviste precum: piscină, spațiu de dormit sau cameră de zi și dispune de spații vitrate generoase. Căsuțele sunt izolate una față de cealaltă, ceea ce oferă intimitate, confort și interacțiune minimală între turiști. 

locuire în vie
locuire în vie

Mai mult decât atât, în acest an, crama are în plan și renovarea sălii de degustare și prezentare a vinurilor, dar și deschiderea a două noi astfel de săli, după o arhitectură modernă. Sălile de prezentare și degustare sunt mari și au componente de spații exterioare astfel încât interacțiunea vizitatorilor în spațiile comune să fie cât mai redusă. Investiția totală în aceste proiecte se ridică la aproximativ 750.000 de euro. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read