Colecția Nordic Mood Primăvara 2021 aduce optimism și zile mai bune

Must read

Cu produsele din noua colecție Nordic Mood pentru Primăvara 2021, căutăm să aducem în locuințe optimismul și zile mai luminoase. Produsele vor fi disponibile în magazinele JYSK și pe site la începutul lunii februarie. 

În grădină sau pe balcon este încă frig. Totuși, mai este doar o lună până la primăvară, zilele încep deja să fie mai lungi și soarele se strecoară pe fereastră, ceea ce ne face să ne gândim cu nerăbdare la zilele în care pomii sunt înfloriți și temperaturile ridicate. 

Iarna aceasta a părut chiar mai lungă decât celelalte. Coronavirusul ne-a împiedicat să facem multe lucruri care ne-au adus bucurie în sezoanele trecute. Am stat mai mult acasă, am ieșit mai puțin sau deloc în oraș, nu am mai plecat în vacanțe și am evitat să facem vizite de Sărbători. Acum privim cu optimism către primăvară, iar cu noua colecție Nordic Mood ne propunem să spunem “Bun venit!” noului sezon.    

”Noua colecție include produse care să aduca mai mult confort și mai multă lumină în casele noastre. Culorile sunt calde, inspirate de primăvară, iar păturile și pernele deco au imprimeuri și motive florale, care să ne aducă bună-dispoziție și să ne ajute să simțim bucuria primăverii. Cutiile decorative și funcționale sunt și ele în trend și se potrivesc cu sentimental de început de primăvară”, spune Tina Nymann, Category Buyer Homeware în JYSK, care a selectat produsele din noua colecție. 

Primăvara în casele noastre

Colecția a fost concepută având în gând produsele care fac o sufragerie să fie mai confortabilă. Floarea artificială KALLE, perne decorativă și pătura FLORA se potrivesc foarte bine împreună și înveselesc spațiul dedicat relaxării și distracției de acasă, reprezentat de camera de zi. 

Unul dintre cele două trenduri ale acestei primăveri, Mindful Garden, își pune amprenta pe colecția Nordic Mood. Culorile calde și armonioase sunt exemplificate de castronul JONAS și de imprimeurile florale inspirate de anii ’70. Cutiile de depozitare MILAS au și ele accente retro și sunt disponibile în culorile verde, coral și gri. 

”Cutiile pot fi utilizate pentru mai multe scopuri, nu doar pentru depozitare. Sunt un element decorative interesant, pe lângă castronul JONAS și florile artificiale KALLE. Aduc atmosfera de primăvară, pe care o așteptăm cu atâta nerăbdare”, spune Tina Nymann. 

Vedetele colecției:

Castronul JONAS– în culori variate și două dimensiuni, care poate fi folosit atîât ca decor, cât și pentru funcționalitatea sa.

Plantă artificială KALLE – în trei culori diferite inspirate de primăvară.

Cutia MILAS – practică și decorative, cu un design retro.

Nordic Mood este o colecție recurentă, lansată o dată la trei luni. În fiecare nou anotimp, JYSK pregătește o selecție de decorațiuni care urmează trendurile momentului și care pot fi folosite atât împreună, cât și separat, pentru a aduce un suflu nou casei. 

Colecția este disponibilă în magazinele JYSK pentru o perioadă limitată. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read