Casa Sardinera din Spania, o inspirație de lux pentru vacanțele de la malul Mării Mediterane

Must read

Proiectul a necesitat folosirea unui tip de sticlă de înaltă calitate datorită dimensiunilor mari și specificațiilor tehnice. Guardian Glass ne-a permis să atingem un factor solar foarte bun și o emisivitate termică scăzută, dar cu cât mai multă claritate posibilă – Ramón Esteve Arquitectura.

Amplasată într-un peisaj frumos, între Portixol și Cala Blanca din Jávea, Alicante, Casa Sardinera oferă priveliști de vis de-a lungul coastei Mării Mediterane. Legătura sa cu zonele înconjurătoare evidențiază caracterul arhitectural puternic, unde betonul alb și lemnul tratat se imită reciproc.

©Mariela Apollonio

Designul liniar este marcat de conexiunea dintre diferite zone ale casei, de unde te poți bucura de priveliștea uimitoare. Arhitectul spune:

„Sticla joacă un rol fundamental, deoarece proiectul a fost conceput cu vedere la Marea Mediterană, iar limitele dintre exterior și interior tind să dispară. Pentru a obține acel sentiment, nu am putut neglija condițiile de confort pe care o casă cu aceste caracteristici le are”.

©Mariela Apollonio

Zonele exterioare ale Casei Sardinera sunt concepute ca o continuare a arhitecturii, precum și cele pentru vegetație, zonele pavate și piscina. În plus, casa a fost proiectată în conformitate cu criteriile de sustenabilitate și a obținut certificarea de eficiență energetică de clasă A. Pe scurt; confortul, ritmul și armonia se unesc pentru a oferi un sentiment liniște și prospețime.

©Mariela Apollonio

©Mariela Apollonio

Pentru mai multe detalii vizitați guardian-possibilities.com

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read