fbpx
Site Loader
Proiectul a necesitat folosirea unui tip de sticlă de înaltă calitate datorită dimensiunilor mari și specificațiilor tehnice. Guardian Glass ne-a permis să atingem un factor solar foarte bun și o emisivitate termică scăzută, dar cu cât mai multă claritate posibilă – Ramón Esteve Arquitectura.
Amplasată într-un peisaj frumos, între Portixol și Cala Blanca din Jávea, Alicante, Casa Sardinera oferă priveliști de vis de-a lungul coastei Mării Mediterane. Legătura sa cu zonele înconjurătoare evidențiază caracterul arhitectural puternic, unde betonul alb și lemnul tratat se imită reciproc.
©Mariela Apollonio
Designul liniar este marcat de conexiunea dintre diferite zone ale casei, de unde te poți bucura de priveliștea uimitoare. Arhitectul spune:
„Sticla joacă un rol fundamental, deoarece proiectul a fost conceput cu vedere la Marea Mediterană, iar limitele dintre exterior și interior tind să dispară. Pentru a obține acel sentiment, nu am putut neglija condițiile de confort pe care o casă cu aceste caracteristici le are”.
©Mariela Apollonio
Zonele exterioare ale Casei Sardinera sunt concepute ca o continuare a arhitecturii, precum și cele pentru vegetație, zonele pavate și piscina. În plus, casa a fost proiectată în conformitate cu criteriile de sustenabilitate și a obținut certificarea de eficiență energetică de clasă A. Pe scurt; confortul, ritmul și armonia se unesc pentru a oferi un sentiment liniște și prospețime. ©Mariela Apollonio ©Mariela Apollonio Pentru mai multe detalii vizitați guardian-possibilities.com

Lidia D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *