Uși și ferestre conectate inteligent, în orice clădire, cu GEZE Cockpit

Must read

GEZE Cockpit este primul sistem ce conectează în rețea ușile, ferestrele și sistemele de siguranță, devenind un centru de vizualizare, monitorizare și de control ce asigură cu succes o gestionare inteligentă a clădirii. Noua soluție poate funcționa independent sau poate fi integrată într-un sistem de manangement al clădirii, îndeplinind întreaga activitate în condiții de siguranță și optimizând consumul de energie. 

 

Uși și ferestre conectate inteligent

Rețeaua interdisciplinară a tehnologiei ușilor și a ferestrelor cu un sistem de operare inteligent oferă opțiuni complet noi pentru proiectanți și operatori,  în ceea ce privește automatizarea clădirilor. Standardul de comunicare BACnet permite integrarea inteligentă și completă a produselor GEZE (toate opțiunile de control și informațiile disponibile) în sistemul de automatizare a clădirilor, folosind GEZE Cockpit. Funcționarea cu adevărat „inteligentă” a ușilor și a ferestrelor este posibilă, deoarece sistemul permite utilizarea datelor de la alte dispozitive și subsisteme. Prin urmare, ușile și ferestrele pot fi controlate și monitorizate cu cel mai înalt grad de precizie.

  • stabilirea sezonieră a lățimii deschiderii unei uși glisante automate;
  • deschiderea și închiderea unei ferestre în funcție de temperatura exterioară, în coordonare cu stațiile meteorologice și sistemele de încălzire.

Scenarii – reacția corectă automată

Scenariile individuale pot fi salvate în sistemul GEZE Cockpit, astfel încât ușile și ferestrele sunt deschise și închise, iar ușile sunt blocate automat. Acest lucru este declanșat fie de timp, fie de de un eveniment specific.

  • monitorizarea și controlul ușii, modificările modului de funcționare;
  • pentru eliberarea unei anumite rutei de evacuare;
  • extragerea inteligentă a fumului și a căldurii.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că inspecțiile consumatoare de timp nu mai sunt necesare, deoarece se raportează starea fiecărui element conectat. Funcționarea defectuoasă a ușilor, alarmelor sau mesajelor de eroare pot fi ușor identificate, iar contramăsurile pot fi implementate imediat. 

Uși și ferestre conectate inteligent

Întotdeauna o atmosferă minunată

Scenariile de ventilație asigură un climat interior optim prin interacțiunea subsecțiunilor. Integrate în GEZE Cockpit, tehnologia fațadelor răspunde schimbării condițiilor climatice.

• ferestrele se închid în funcție de temperatura exterioară, la ploaie/ vânt;

• ferestrele sunt deschise în funcție de temperatura ambientală și de calitatea aerului din încăpere;

• răcirea eficientă din punct de vedere energetic pe timp de noapte, de ex. în clădirile de birouri. 

Sistemul optim GEZE Cockpit în orice clădire

Sistemul poate fi adaptat cerințelor individuale – fie că facem referire la aeroporturi, clinici, săli de expoziții, clădiri de birouri sau centre comerciale. Pentru că nu există doar un GEZE Cockpit, abordăm proiecte de rețea și oportunități noi și rămânem implicați pentru mult timp. Acest lucru asigură faptul că toate nevoile clienților și partenerilor noștri, precum și cerințele construcțiilor sunt îndeplinite, iar întrebările nu rămân fără răspuns, ci generează soluții complete și eficiente cu cea mai mare valoare adăugată. Pentru a realiza acest lucru, conectăm întregul personal al dezvoltării clădirilor într-o rețea eficientă – toate în conformitate cu sloganul nostru – „Conectarea expertizei – soluții pentru construcții”. 

Detalii pe http://www.geze.ro.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read