Beneficiile proiectării clădirilor cu sticlă reflexivă

Must read

Atunci când proiectați cu sticlă, există o gamă largă de opțiuni din care puteți alege pentru a crea un proiect cu adevărat unic.
De exemplu,  sticla reflexivă este una din opțiuni, cu beneficii estetice și de performanță semnificative. Chiar și atunci când sticla transparentă este în vogă, există diverse aplicații atunci când sticla colorată, reflexivă poate fi o alegere superioară. De fapt, există chiar și sticlă reflexivă care oferă avantajele controlului solar.

Sticla reflexivă de astăzi a evoluat și prezintă acum niveluri diferite de reflexie care creează o gamă largă de estetici. Efectul de oglindă este cu siguranță un lucru din trecut!

sticlă reflexivă

Mai jos sunt câteva avantaje cheie pentru proiectarea clădirilor cu sticlă reflexivă, oferite de Vitro Architectural Glass:

  1. Culoarea: Sticla arhitecturală colorată, reflexivă,  oferă o mai bună armonizare cu panourile spandrel, metalice, extrudări și alte materiale de construcție. Această sticlă colorată transmite grade generoase de lumină și oferă neutralitate culorii, care, de asemenea, intensifică culoarea substratului de sticlă sub acoperirea reflexivă. Astăzi, sticla reflexivă poate include, de asemenea, acoperiri low-e.
  2. Vizibilitate: Sticla reflexivă are, de asemenea, o acoperire metalică specială, prin care se poate privi în exterioare, în timp ce împiedică privirile în interior, pentru a păstra intimitatea în timpul zilei. În plus, sticla reflexivă face posibilă ascunderea cablurilor, ventilatoarelor, componentelor de aer condiționat și altor mecanisme de construcție.
  3. Controlul strălucirii: sticla reflexivă influențează și transmisia luminii (VLT). Sticla reflexivă permite doar o cantitate potrivită de lumină naturală într-o clădire, reducând în același timp efectul de orbire și nevoia de jaluzele și alte dispozitive de umbrire interioară. În plus, sticla reflexivă cu control solar  ajută la limitarea penetrării căldurii în clădire și poate reduce utilizarea aerului condiționat.
  4. Aspectul exterior: Sticla reflexivă oferă un aspect exterior îndrăzneț și clar, împreună cu o suprafață dinamică a clădirii care se schimbă pentru a reflecta culoarea cerului, trecerea norilor sau diferite momente ale zilei.

Detalii pe http://glassed.vitroglazings.com/topics/the-benefits-of-designing-with-reflective-glass

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read