Tonuri calde într-un apartament de 70 mp cu multe spații de depozitare

Must read

 Te gândești să îți renovezi sau decorezi locuința? Îți propunem mai jos o amenajare a unui apartament de 70 mp pentru o familie tânără cu un copil, realizată de arhitectul Georgiana Anița. Beneficiarii își doreau o amenajare a apartamentului luminoasă, curată, cu linii simple de design și funcțiuni bine definite.

Amenajare apartament de 70 mp

Acesta este împărțit în două zone: cea de zi, care cuprinde holul, bucătăria, livingul și zona de luat masa și cea de noapte care cuprinde dormitorul matrimonial și cel al copilului, împreună cu două grupuri sanitare.

Zona de zi este un open-space generos, cu un flux funcțional bine definit între hol-bucătărie-living.

Livingul acomodează pe lângă zona de relaxare, un birou minimal și un loc de luat masa. Respectând brief-ul de design, a rezultat o comodă ce îndeplinește mai multe funcțiuni: birou, zonă tv, șemineu cu bioetanol, bibliotecă și depozitare, pe un fundal de vopsea decorativă texturată.

   

 Locul de luat masa este adiacent bucătăriei, care este închisă cu sticlă pentru a nu obtura lumina naturală. Masa este extensibilă și poate acomoda mai multe persoane atunci când este nevoie.  

 

Apartamentul avea deja o bucătărie mobilată și utilată, la care am adăugat o extensie: o insulă pentru spații suplimentare de depozitare și loc de mic dejun cu vedere spre living – Arh. Georgiana Anița.

Holul este generos, lucru ce a oferit oportunitatea de a crea spații de depozitare ascunse de-a lungul grinzii, împreună cu o unitate de depozitare cu banchetă pe peretele opus.  

 Dormitorul matrimonial a permis delimitarea unui dressing din mobilier. Deși spațiul de depozitare se extinde în toată încăperea, acesta este tratat minimal, cu fronturi simple, fără mânere și bandă led pe post de lumină pentru citit.  

Camera copilului este un spațiu al visării. Patul platformă este generos și oferă multe spații de depozitare, iar poziționarea lui la fereastră face ca centrul încăperii să rămână liber pentru joacă.

Această amenajare a apartamentului a fost gândită pentru a depozita și a acomoda cât mai multe nevoi într-un mobilier funcțional care să ocupe cât mai puțin spațiu, atât fizic, cât și vizual.

Amenajare apartamentul de 70mp cu suportul furnizorilor de mai jos.

Vopsea lavabilă, vopsea decorativă: Benjamin Moore România

Canapea living și pat matrimonial: Somproduct

Măsuțe cafea: Bonami

Masă dining și scaune insulă bucătărie:: VidaXL

Scaune dining: Jysk

Covoare și corpuri de iluminat living + dormitor : TheHome

Lampadar: Vivre

Șemineu bioetanol: PeFoc.ro

Noptiere dormitor matrimonial și corp de iluminat cameră copil: Ikea
- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read