Accesorii din sticlă în culoarea anului pentru un design interior în tendințe

Must read

Renovezi sau, pur și simplu, vrei să aduci puțină culoare în locuința ta?

Anul 2019 se remarcă prin eleganță și prin puterea de a transmite experiențe senzoriale memorabile. Poate că știi deja că Living Coral este culoarea anului 2019, dar cu siguranță nu te-ai gândit că, împreună cu sticla, poți aduce accentul de culoare care lipsea casei tale. Descoperă cum îți poți transforma căminul prin accesorii din sticlă inspirate de paletele de culori propuse anul acesta de Institutul Pantone. 

accesorii din sticlă

Design interior surprins în culorile anului 2019

Timp de 20 de ani, culoarea anului propusă de Institutul Pantone a influențat deciziile de dezvoltare și cumpărare a mai multor industrii, de la modă, producția de mobilier, cât și design-ul interior. Anul acesta nu va fi diferit. Vibrant și plin de viață, Pantone 16-1546 Living Coral ne îmbrățișează cu căldură și energie, aducând confort mediului nostru aflat într-o continuă schimbare. 

Dar totuși cum funcționează Living Coral în desing-ul interior? În timp ce, la prima vedere, s-ar putea să pară o provocare, culoarea anului 2019 se poate încorpora foarte rapid în stilul nostru de viață. De la iterații subtile, nuanțe de teracotă, culori piersicii sau chiar roșiatice, toate acestea devin puncte de reper pentru amenajările interioare.

În jurul lor, specialiștii recomandă  accente neutre de cappucino, gri sau verde pentru a crea un spațiu echilibrat.

În plus, dacă ești mai îndrăzneț, Living Coral își dezvăluie potențialul, în combinarea cu albastru oceanic și turcoaz, aducând armonie și vivacitate. 

Pentru că apreciem transparența și posibilitățile infinite ale sticlei de a se integra în orice spațiu, lasă-te inspirat de propunerile noastre de accesorii din sticlă ce pot aduce culorile anului 2019 în căminul tău.

 

 

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read