Întrerupătoare din sticlă cu touch: confort pentru tine și eleganță pentru casa ta

Must read

Micile detalii sunt importante, însă într-o amenajare interioară vor face diferența întotdeauna. Noile tehnologii din industrie reușesc să contribuie la realizarea unor soluții performante pentru siguranța spațiilor de locuit, dar și estetice pentru a veni în întâmpinarea unui design în tendințe.  În plus, versatilitatea sticlei ține pasul cu cerințele prezentului, iar aplicațiile sale se multiplică constant. În locuința inteligentă, noile întrerupătoare din sticlă cu touch aduc inovație și conferă spațiului de locuit confortul necesar.

Află care sunt beneficiile și cum le poți integra în căminul tău, fie că este vorba de un întrerupător simplu, dublu, cu touch Livolo din sticlă,  cu wireless, cu variator de reglare a luminii sau chiar un întrerupător din sticlă qvadruplu.

 

Întrerupătoare din sticlă cu touch – inovație pentru case inteligente

Casele inteligente devin tot mai populare, iar inovațiile sunt cele care contribuie constant la îmbunătățirea activităților cotidiene și spațiului de locuit. Pe lângă caracteristicile estetice ce tind spre minimalism, acestea îndeplinesc funcții multiple ce asigură, pe lângă siguranța sporită, posibilitatea unui control în amănunt al sistemelor ce facilitează confortul ocupanților. 

Cu întrerupatoarele din sticlă wireless, cu touch, ai mai mult confort datorită controlului din telecomandă, controlezi lumina ambientală din casă, dar poți face și economie de energie.

Controlul iluminatului din încăperi atinge un nou nivel, cu noile întrerupătoare cu ramă din sticlă, devenind inteligent, dar și mai sigur decât variantele clasice. Design-ul simplu și minimalist al ramei de sticlă Crystal termorezistentă întâlnește un mecanism potrivit în medii diferite. Aceasta este rezistentă la zgârieturi sau la șocuri mecanice. 

Ramă din sticlă pentru utilizare în medii umede

Utilizarea ramei din sticlă face ca întrerupătorul să fie funcțional  în mediile umede fără a pune în pericol siguranța utilizatorului. În plus, existența unui panou ignifug asigură un nivel înalt de protecție împotriva incendiilor. Astfel, acesta devine potrivit atât pentru locuință, cât și pentru birouri, hoteluri sau restaurante. 

Confortul este asigurat și de indicatorul de lumină prezent prin LED-uri roșii și albastre ce îi oferă informații utilizatorului despre starea întrerupătorului. Astfel, printr-un sunet clar și o lumină ușoară, întrerupătorul indică modul oprit – lumină roșie, respectiv aprins – lumină albastră. Ușor de utilizat  datorită sistemului touch (de atingere), întrerupătorul poate fi localizat chiar și atunci când este întuneric în încăpere.

În funcție de culorile necesare și de modelul de conectare, prețul întrerupătoarelor cu ramă de sticlă pornește de la 72 de lei.

Photo Credit: case-smart.ro

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read