5 idei pentru decorarea mesei de Paște în nuanțe pastelate

Must read

Decorarea mesei de Paște fie că este vorba de un brunch gustos, de un prânz consistent sau o cină romantică, trebuie să fie personalizată după propriul stil.

Uitați de iepurași și ouă de ciocolată în acest an! Avem 5 idei pentru decorarea mesei de Paște elegante și fabuloase. Aceste idei îți vor face masa să fie cât mai ”instagramabilă” și să iasă în evidență în mulțimea de fotografii de pe rețelele sociale.  Așa că te invit să arunci un ochi mai jos.

1. Decorarea mesei cu aranjamente florale

These are the table ideas trending for Easter

 

Oricât de mici ar fi decorațiunile de Paște trebuie să includă flori. Anyl acesta, de Paște, se poartă aranjamentele florale. Combină flori proaspete sau chiar artificiale în nuanțe de alb și violet. Asigură-te că adaugi verdeață în amestec pentru un look proaspăt.

2. Adaugă accente naturale în paleta coloristică

These are the table ideas trending for Easter

 

Înainte de așeza aranjamentele florale în centrul mesei sau orice alte decorațiuni de Paște, pune un suport lung de  lemn pe mijlocul mesei cu câteva paie sau o pânză de sac. Acestea creează o bază ideală pentru a-ți crea decorarea mesei de Paște cu un aspect natural

3. Decorează și cu aranjamente florale dulci

Folosește paleta de culori pastelate cu accente naturale și în aranjamente florale dulci. Precum este acest tort ”prăfuit” cu zahăr pudră, ornat cu câteva ouă de ciocolatăăn mijloc și o crenguță de flori albe.

 

These are the table ideas trending for Easter

4. Iepurașul de Paște reinterpretat

These are the table ideas trending for Easter

 

Pentru un twist elegant în coșul de Paște, creează iepurașul de Paște dintr-o pânză de sac, taie capătul pentru a forma două urechi mari de iepure și leagă sacul la gât cu o panglică în culori pastelate. Umple sacii Iepurașului cu ouă de Paște sau de ciocolată.

5. Și nu uita de ouăle de Paște în decorarea mesei!

These are the table ideas trending for Easter

Ce este Paștele fără ouă? Așază un grup de ouă încondeiate pe un cuib paie sau iarbă de grâu pentru a crea o piesă centrală pe masa de Paște cu efect natural, texturat. Aduna-i pe cei mici și pictați sau decorați ouăle cu bilute colorate, panglici și orice vă trezește creativitatea, apoi împrăștie-le pe toată masa. Dacă nu îți place acest decor ”dezordonat” așază-le într-un bol din sticlă.

Spor la decorat!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read