Plajă, briza mării, chiar și în septembrie? Top vile din Ibiza pentru ultimele adieri de vară

Must read

ferestre mari
Pentru cei care au avut o vară plină de proiecte și fără concediu, vă recomandăm câteva vile din Ibiza unde puteți planifica o vacanță relaxantă. Sau de ce nu, să savurați o doză de soare de iarnă? Ibiza este cunoscută sub numele de mecca iubitorilor de petreceri, dar insula Baleare are o latură mai liniștită. Departe de cluburile de noapte, aceste vile au un design contemporan, cu ferestre mari, din podea până în tavan, și pereți albi din belșug.

Can Mikkie, Cala Tarida

Ibizan holiday villas where you can catch the last summer rays - Can Mikkie villaDesignerul local Jaime Romano este responsabil pentru această vilă lungă și joasă din stațiunea minusculă din Cala Tarida. Grinzile sale albe acționează ca o folie la căldura verii, în timp ce pereții din sticlă se glisează pentru a lăsa briza să intre.

Grădinile bine îngrijite înconjoară casa de vacanță cu patru dormitoare, care are și o piscină în aer liber. În interior, liniile curate și culorile neutre creează o atmosferă calmă.
Pentru rezervări vă invităm aici.
Ibizan holiday villas where you can catch the last summer rays: Can Mikkie villa

Sa Blanca, Es Cubells

Ibizan holiday villas where you can catch the last summer rays: Sa Blanca villa

Vederea spre mare și țărm este de neegalat la Sa Blanca. Această vilă a fost proiectată pentru a maximiza vederile asupra peisajului, cu grinzi de oțel și ferestre mari care încadrează vederea mediteraneană. Interioarele sunt răcoroase, vopsite în alb.
Există și o sală de sport, cu vedere spre coastă, precum și o terasă cu o piscină infinity care îți dă iluzia că se contopește cu marea.
Pentru rezervări vă invităm aici.
Ibizan holiday villas where you can catch the last summer rays: Sa Blanca villa

Villa Los Amigos, San Juan

ferestre mari

Oaspeții la această vilă cu cinci dormitoare – situată între două dintre cele mai mari orașe din Ibiza – nu vor trebui să meargă departe pentru divertisment, având deja un teren de fotbal, spa și home theater, precum și un bucătar intern. Există o mulțime de zone umbrite precum și mai multe dușuri în aer liber pentru a te răcori. Proprietatea este dotată cu propriul Range Rover – perfect pentru a merge 15 minute cu mașina spre litoral.

Pentru rezervări vă invităm aici.

Ibizan holiday villas where you can catch the last summer rays: Villa Los Amigos

Countryside Finca, San Mateu

Ibizan holiday villas where you can catch the last summer rays: Countryside finca

Dacă mai degrabă vreți să vă bucurați de viața rurală în vile din Ibiza, această fermă renovată este o alternativă mai tradițională. Palmierii și cactusii înconjoară proprietatea insulei izolate, care este ascunsă de mulțimile turistice, la mică distanță de satul Santa Gertrudis. Terasele cu umbră oferă spațiu pentru mese în aer liber și există o piscină pentru o baie răcoritoare în zilele călduroase.

Pentru rezervări vă invităm aici.

 
- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read