Un decor de apartament care îți va ispiti atât ochii, cât și papilele gustative cu nuanțe de fructe de pădure

Must read

Curaj și eleganță în design-ul interior al acestei locuințe din București, semnat de echipa Miso Architects. Suprafața utilă este de 115 mp, cu un balcon deschis de 9 mp. Un decor de apartament ce surprinde printr-o paletă cromatică bogată: roșu bordeaux, afine în living, bleu în bucătărie, roz și verde în dormitorul copiilor, gri deschis neutru în cel matrimonial.

Culoarea afinelor accentuează luxul chiar și a celui mai simplu living, dormitor sau bucătărie. O astfel de nuanță în interior este o culoare atemporală, iar luminozitatea și bogăția acestei fructe de pădure va reînvia întotdeauna casa.

În decorul acestui apartament vedem culoarea de accent în zona open-space de living, dining și bucătărie, reprezentată de un fototapet superb de la Glamora și de colțarul în de la Divanissimi.

Bucătăria a fost o provocare pentru ca a trebuit să integrăm și să mascăm o centrală termică destul de voluminoasă (atipică) și 2 tubulaturi de aerisire care ieșeau pe o porțiune de geam. Pe lângă acest perete principal al bucătăriei am creat o zona de depozitare și de luat masa față in față cu el. Această zonă de luat masa de tip bar este la nivel cu blatul de bucătărie și, pe lângă rolul funcțional are ca scop și delimitarea vizuală a spațiului generos al open space-ului – Miso Architects.

Dormitorul matrimonial al acestei amenajări cucerește prin culorile neutre și texturile naturale, care invită la relaxare și odihnă. La nivel de finisaje s-a pus accentul pe peretele din spatele patului, finisat cu vopsea decorativă Concrete Art de la San Marco.

Camerele copiilor au elemente comune, dar sunt și personalizate cromatic pentru un baiețel și respectiv pentru o fetiță. 

Furnizori proiect:
Divanissimi (canapea living, pat dormitor matrim)
Movi Design – mobilier custom
XT Deco (tapet camere copii)Diseno (tapet zona dining, Crystal Noir de la Glamora)
Luminna-lustra SLAMP dormitor matrimpnial; spoturi riflaj tavan hol; banda led tapet dining;
Arnstore- lustra masa dining
Emerald 2000- Perdele si draperii
San Marco- Vopsea lavabila si decorativa
Somproduct- masa dining
The Home-scaune dining, scaune bucatarie, birou camera fata, mobilier balcon
Ioooi- lustra canapea living si aplica camera fata

Foto realizate de Fisheye.ro

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read