O nouă platformă online privată ce facilitează accesul la artă și promovează artiștii locali

Must read

Un mix între artă și business, între artă și arhitectură și mai ales între artă și om – astfel a aparut BRuN, o platformă online privată ce promovează artiștii locali fie ei emergenți sau parte din generațiile deja consacrate.

BRuN își propune să devină un hub, care pe de-o parte să susțină artiștii locali în dezvoltarea demersului, să crească interesul pentru arta contemporană, dar și să aducă un plus de valoare tuturor celor ce își doresc să descopere plăcerea de a interactiona cu o operă de artă.

Am îmbinat curiozitatea și pasiunea pentru artă cu nevoia unui loc în care cei interesați să își poată găsi obiectul de artă potrivit gusturilor, preferințelor și nevoilor lor. Oportunitățile identificate de noi, sfera parteneriatelor cu arhitecți și designeri de interior sunt desigur zona nuanțată, o “nișă” în care noi ne-am regăsit și în care avem competențe, însă centrul atenției îl va ocupa persoana interesată căreia îi vom oferi asistență pe tot parcursul procesului de ambientare interioară și selectarea lucrărilor – până la instalarea finală – Răzvan Băbiceanu.

În platforma BRuN – Private View găsiti lucrări de artă în diferite tehnici, dimensiuni, stiluri – tablouri, sculpturi și obiecte decorative – adaptate oricărui tip de buget. Platforma este dezvoltată în jurul lucrării de artă printr-o reprezentare eficientă atât vizual prin fotografii profesioniste, close-ups, contextualizare, detalii (dimensiuni, tehnici, culori, proporții) cât și prin capacitatea de filtrare și sortare pe diferite categorii. 

Ne dorim ca prin această platformă oricine să își găsească lucrarea perfectă, aceea care captează vizual prin cromatică, forme sau tehnică, fie printr-un concept puternic.
BRuN se adresează tuturor categoriilor de public, fie ei proaspăt inițiați în artele vizuale, fie deja cunoscători ai domeniului – vrem să oferim șansa tuturor să își înceapă sau să își dezvolte colecția de artă.

Prin parteneriatele active cu arhitecți și designeri de interior reușim să integrăm lucrări și obiecte de artă în proiecte care vor pune în lumină întregul concept.

BRuN vrea să își îndrepte atenția și spre zona de business. 

Știm cât de important este locul unde îți desfășori activitatea și astfel lansăm o invitație către toate companiile care își doresc să provoace angajații și clienții către interacțiunea cu arta și să îi inițieze spre frumos.

Un alt aspect ce merită menționat este faptul că vrem să plasăm lucrări de artă în zone publice, birouri, lobby-uri, săli de conferință, dar mai ales în spitale și clinici deoarece credem în efectul pozitiv pe care îl are arta în viața unui individ.  

Oferim un serviciu complet – one stop shop – de asistență în selectarea lucrării, serviciu de înrămare, transport și instalare.

www.brun.world

Image Credits: the artists and BRUN

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read