Un apartament decorat ca o bomboană

Must read

Decorat ca o bomboană, acest apartament își câștigă pe drept numele de”Candy”. În nuanțe pastelate, jucăușe, dar în același timp cu un vibe elegant. Apartamentul de 123mp se află în Kosovo și este amenajat de către designerii de interior de la Muza. Acest proiect este conceput pentru o familie de patru membri, cu multă pasiune pentru artă și frumusețe.

Conceptul pe care am vrut să-l combinăm în acest proiect este simplu; multe culori și multe forme, un spațiu funcțional și o comunicare deschisă.

Din momentul în care pășiți înăuntru, tot apartamentul de deschide cu bucătăria, barul și masa de dining, în timp ce dormitoarele se află într-o parte. Șemineul, cu o bibliotecă frumoasă alături, este singurul element de divizare din tot spațiul, care, în același timp, primește toată atenția.

Fiecare element este conceput și realizat special pentru acest apartament. Masa de dining, realizată din stejar 100%, cu picioarele sale estetice și blatul în formă neregulată, îți oferă atât de multă căldură încât face imposibil să nu te așezi și să te bucuri de priveliște. În momentul în care te așezi, ce îți atrage atenția
cel mai mult este cu siguranță zidul de beton acoperit cu obiecte de artizanat, păstrat de proprietară, ca amintire de la mama ei. Acest lucru adaugă originalitate mediului și creează o poveste.

Curajul, energia pozitivă, specială și neobișnuită se continuă și în dormitor.

Photo credits: Muza

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read