Tendințele industriei de sticlă la glasstec 2018

Must read

Tendințele industriei de sticlă: inovații, tehnologii, functionalități, eficiență dar și design vor fi prezentate în perioada 23-26 octombrie la cel mai important târg de profil – glasstec 2018 din Dusseldorf. Previziunile de anul acesta se referă la o sticlă care devine tot mai subțire, cu grosimea de la 0.1 până la 2mm, cu o izolare termică excelentă, cu modalități inovatoare de folosire în diverse proiecte prin soluții turnate din sticlă și panouri din sticlă float stratificată, cu senzori integrați și multe altele.

Aceste tendințe ale sticlei vor juca un rol central pe agenda de discuții din cadrul târgului Glasstec 2018 și vor fi susținute de companiile care vor expune acolo, precum și de numeroasele conferințe și evenimente speciale care vor inspira cu noi abordări, aplicații, produse și soluții.

tendintele industriei de sticla

„Glasstec este, fără îndoială, cel mai important târg pentru industria globală a sticlei. Aici se stabilesc noi tendințe și se fac investiții viitoare, afirmă Birgit Horn,
Director glasstec.

INDUSTRIA STICLEI 4.0

Cum influențează industria 4.0 producția și procesul tehnologic al produselor din sticlă?

Egbert Wenninger, președintele VDMA Glastechnik declară:

tendintele industriei de sticla
Egbert Wenninger, Chairman of VDMA Glastechnik. Photo credit: www.glasstec-online.com

“Totul este în continuă mișcare. Industria 4.0 revoluționează producția și prelucrarea produselor din sticlă și prezintă specialiștilor din acest domeniu provocări cu totul noi. Procesul de producție devine mai eficient și mai flexibil, iar produsele din sticlă mai inteligente. Lanțurile de valori sunt create de la ideea unui produs până la dezvoltarea, producția, utilizarea, întreținerea și reciclarea acestuia”.

FAȚADE DE STICLĂ

Ce potențial viitor vedeți pentru sticlă în anveloparea clădirii? Ce funcții va avea sticla?

James O. Callaghan, Eckersley O`Callaghan:

tendintele industriei de sticla
James O. Callaghan, Eckersley O`Callaghan. Photo credit: www.glasstec-online.com

„Perspectivele sticlei pentru anveloparea clădirii se schimbă rapid datorită cerințelor tot mai mari pe care le punem pe performanța fațadelor. Inovația trebuie să rămână relevantă în ceea ce privește modul în care materialul poate fi mărit pentru a îndeplini obiectivele de performanță, în timp ce permitem pătrunderea luminii în clădirile noastre. Vedem viitorul sticlei în clădiri ca pe unul în care progresele tehnologice permit sticlei să se adapteze și să răspundă cerințelor de performanță, făcând astfel spațiul confortabil și reducând necesarul de energie. Există multe modalități interesante în care aceste aspecte sunt abordate, dintre care multe se află într-o etapă embrionară. Văd acest lucru ca o zonă interesantă de studiu și de dezvoltare, iar Glasstec are un rol fundamental în promovare”.

INTERIOR / STICLA ”INTELIGENTĂ” / CRAFTS

Ce produse și soluții noi din sticlă ne vor îmbogăți viața privată și profesională în viitor?

Hermann Fimpeler, Directorul Regional North Rhine-Westphalia:

Hermann Fimpeler, Regional Guild Director North Rhine-Westphalia. Photo credit:www.glasstec-online.com

 

“Viitorul este sticla flexibilă, cu capacitatea de a oferi posibilități suplimentare de interacțiune. Aceasta se aplică accesoriilor de interior și sticlei din fațadă. Posibilitățile sunt variate. De exemplu, panouri de duș imprimate digital sau vitrine care oferă nenumărate posibilități de prezentare a produselor. Oglinzile parțial pictate și echipate cu LED-uri sau partițiile din camere, cu folii laminate vor transforma mediul nostru privat și profesional și vor ne schimba viața de zi cu zi. Cu toate acestea, aceste produse reprezintă o provocare pentru companii și direcția de dezvoltare a acestora. Calea către viitorul industriei de sticlă se află în mod clar înaintea noastră, trebuie doar să o urmăm”.

Pentru accesul la târgul glasstec 2018 și achiziția de bilete click aici

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read