Sticla din unitățile medicale aduce culoare și schimbă imaginea sterilă din interioare

Must read

Fie că planificați deschiderea unui cabinet medical, spital sau a unei clinici private, decorarea spațiului trebuie să satisfacă cerințele estetice, dar și cele funcționale. Așadar, dacă vreți un spațiu curat și rezistent, dar și frumos amenajat, sticla din unitățile medicale este cea recomandată și preferată de designeri și arhitecți.

Specialiștii de la Creativ Interior au ales în designul interior al unui cabinet stomatologic din București materiale antibacteriene, dar care să personalizeze spațiul, să aducă un strop de culoare: verde, lila si galben/ocru, dar să fie și funcțional: sisteme, feronerie de calitate, iluminare specială. În cei 50 mp, designerii au ales să folosească compartimentări din sticlă transparentă cu folie sablată, dar și sticlă colorată în zona corpurilor de mobilier. Aici, liniile drepte sunt ideale pentru a aduce în interior efectul de simplu, curat, minimalist și fără decorațiuni exagerate.

sticla din unitățile medicale

”Avantajul sticlei în cabinetele medicale este că poate fi ușor de întreținut și curățat, nu reține bacteriile. Iar datorită dimensiunilor mari, poate fi montat dintr-o bucată, ceea ce iarăși înseamnă lipsa rosturilor, adică lipsa bacteriilor. În cazul acestui proiect, sticla colorată m-a ajutat să vin în completarea amenajării pentru că am combinat sticla cu mdf-ul vopsit” – Natalia Berezovskaia, designer de interior la Creativ Interior.

Pentru personalizare, s-a ales fototapetul,  a cărei grafică a fost realizată special pentru cabinet și printată apoi pe suport tip canvas, tratat antibacterian. Alte materiale folosite, antibacteriene: Covor PVC, lavabilă, tapet, sticlă securizată. Mobilierul a fost realizat la comandă, din PAL uni lucios, imitație de lemn și MDF vopsit, cu iluminare neutră, specifică unităților medicale.

Creativ Interior este un studio de design interior din România care promovează un stil de viață bazat pe confort și un mediu cu adevărat de neuitat prin amenajări personalizate.

Studioul a fost înființat în 2014 de către doi arhitecți de interior Roman Octavian și Berezovskaia Natalia. Iar astăzi, datorită experieței vaste oferă proiecte rezidențiale și comerciale, HoReCa și birouri, inclusiv centre de fitness; case private, apartamente de lux.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read