Sticla Bystronic împreună cu MAMMUT la glasstec 2018 în Düsseldorf

Must read

Photo credit – Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann

La glasstec 2018, între 23 și 26 octombrie 2018, două companii ale grupului Conzzeta AG (Elveția) vor organiza, pentru prima dată, un eveniment și vor lansa o provocare sportivă vizitatorior standului Bystronic. Este vorba de un zid de alpinism din sticla Bystronic, cu o înălțime de 5 metri, destinat vizitorilor cu pasiune pentru escaladă,  care vor fi ghidați de profesori ai Școlii Alpine MAMMUT.

Sticla Bystronic
Credit: www.bystronic-glass.com

Perete de alpinism realizat din sticla Bystronic

În plus, față de numeroasele soluții inovatoare pentru prelucrarea sticlei arhitecturale, peretele de alpinism din sticla Bystronic și MAMMUT este punctul culminant al expoziției care se întinde pe mai mult de 1.000 de metri pătrați. 

Vizitatorii standului Bystronic își pot dovedi aptitudinile sportive pe peretele de alpinism din sticlă Bystronic. Traseul, stabilit de cei doi ghizi montani MAMMUT la Düsseldorf, este fezabil pentru sportivii experimentați, distracția oferită de alpinism fiind în prim plan. În plus, momentele de glorie ale cățărării  vor fi imortalizate, astfel încât alpiniștii să păstreze o amintire a acestei experiențe. 

Bystronic și MAMMUT sunt membri ai Conzeeta AG, o companie industrială elvețiană de renume, cu peste 100 de ani de tradiție. 

Mai multe detalii pe www.bystronic-glass.com și www.mammut.com

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read