fbpx
Site Loader
Biroul de arhitectură VOID Architecture și dezvoltatorul de case din lemn Honkatalot / PolarlifeHaus au construit un resort din sticlă – Snowman World Glass Resort, o destinație perfectă pentru vacanța ta de iarnă în Rovaniemi, Finlanda, adică în satul lui Moș Crăciun. Prima fază a resort-ului din sticlă, care cuprinde 14 apartamente, a fost inaugurată în decembrie 2017. A doua fază a dezvoltării a crescut cu 80% față de capacitatea inițială de cazare.
Photo Credit: Snowman World Glass Resort Facebook
Designul resortului din sticlă cu lemn este contemporan și este legat de limbajul arhitectural al tradițiilor de construcție lapone. Iar fațadele și acoperișurile din sticlă oferă priveliști spectaculoase ale cerului nordic și ale naturii înconjurătoare. Acest resort din sticlă reprezintă cu siguranță o evoluție a cazării în „iglu din sticlă„.
Photography by Timo Laaksonen
Clădirea principală are o zonă de recepție, iar adiacentă recepției este o cabană acoperită cu lemn, care găzduiește restaurantul stațiunii.
Photography by Timo Laaksonen
Restaurantul se deschide cu  o cameră mare, cu tavane înalte, la mezanin, dar și ferestre mari înclinate, care oferă o priveliște extraordinară spre exterior și permit să pătrundă în interior multă lumină naturală.
modern hotel cabins glass resort restaurant windows
Photography by Timo Laaksonen
Fiecare apartament are aproximativ 40 mp. Include o zonă de living, mini-bucătărie, saună și mansardă la etaj. Fiecare unitate este echipată, de asemenea, cu o cadă privată cu jacuzzi în aer liber. Toate suprafețele din sticlă sunt încălzite pentru a putea privi pe fereastră chiar și când ninge.
Photo credit: Studio VOID Architecture
V-am făcut curioși și vreți să îi faceți o vizită? Puteți rezerva aici: Snowman World Glass Resort.

Lidia D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *