PIATRAONLINE transformă showroom-ul într-o galerie temporară și invită designerii și arhitecții să își expună cele mai bune lucrări

Must read

Piatra de temelie a filosofiei de business a PIATRAONLINE este aceea de a fi un generator de inspirație, de aceea, eforturile companiei concentrează acest motto într-o perpetuă căutare de a extrage din industria amenajărilor și a construcțiilor esența frumosului, a neconvenționalului și a proiectelor atipice. 

În cadrul celei mai noi campanii dedicate arhitecților și designerilor din România, #MEETTHECREATORS, showroom-ul a fost transformat într-o galerie temporară, care găzduiește lună de lună o selecție a celor mai bune lucrări de design & architectură și pune față în față clientul cu arhitectul lunii, alături de povestea parcursului său și de proiectele născute din imaginație, pasiune, talent și spirit creativ. 

Documentând fiecare demers, PIATRAONLINE își propune nu doar să facă o trecere în revistă a specialiștilor meniți să dea viață esteticului, ci să le recunoască meritele celor care au depășit provocările domeniului, reușind să găsească noi perspective și să dea alte dimensiuni și forme locurilor în care fiecare dintre noi trăim zi de zi.

Arhitectul lunii septembrie

A doua lună a campaniei, septembrie, îl celebrează pe Andrei Coman și ilustrează proiectele sale de referință printre care se numără și Moki Modern Kitchen.

Andrei Coman face parte din echipa Open Pixel, un studio de arhitectură și design de interior care care proiectează cele mai bune soluții pentru clienții lor. Echipa Open Pixel este una tânără și open-minded, căreia îi place să experimenteze, care este deschisă către inovație și către a învăța întotdeauna ceva nou. Proiectele echipei pot fi vizionate aici. 

Arhitectul lunii august

Sebastian Mîndroiu, Senior Interior Designer și founder PickTwo Studio  a fost protagonistul primei luni a campaniei. Portofoliul designerului este predominant din domeniul HoReCa și numără proiecte precum ACSA, Hotel Rina Sinaia, NOR Sky Casual Restaurant, dar și showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teișani. 

Absolvent de arhitectură de interior, Sebastian se ghidează după ideea că ”Eu sunt motorul lumii mele”, iar lumea se mișcă dacă o faci să se miște. Video-ul cuprinzând discuția purtată cu designerul despre background-ul său și despre cele trei proiecte, poate fi vizionat pe canalul de YouTube PIATRAONLINE, iar transcrierea se regăsește pe blog, accesând acest link.

“În showroom-ul PIATRAONLINE te afli în expoziția centrală a creatorilor din România. Sunt designeri, arhitecți & real builders. Aici găsești o colecție de proiecte curatoriate și lucrări puse în scenă de către adevărații pasionați de design interior. Ne dorim să sprjinim inițiative locale care reușesc prin implicare, imaginație și viziune să schimbe fața orașului în care locuim și totodată să-i încurajăm pe adevărații creatori să-și ducă mai departe proiectele în care cred.

În fiecare lună selectăm cea mai bună echipă de designeri și arhitecți și le oferim showroom-ul nostru ca formă de expresie și comunicare. Proiectele lor ajung aici în expoziția centrală și sunt apoi documentate pe paginile noastre de social media. Împărtășim povestea lor cu lumea întreagă și mai ales, o împărtășim cu tine“, spune Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Inițiativa #MEETTHECREATORS a fost lansată la începutul lunii august și a făcut deja cunoscut publicului doi arhitecți și poveștile din spatele proiectelor cărora le-au dat viață. Până la finalul anului, PIATRAONLINE va continua să ilustreze munca și realizările altor trei arhitecți, în cadrul demersului de a împărtăși proiecte și experiențe menite să inspire.

Lasă-te inspirat și vino și tu să faci cunoștință cu arhitectul lunii. Stay tuned pe Facebook și verifică programul arhitecțiilor cu care te poți întâlni în showroom.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read