Omnires – Colecția NEO M+

Must read

Cu o identitate unică, brandul Omnires se remarcă prin atenția acordată nu doar calității, ci și funcționalității obiectelor sanitare pe care le produce. Inspirându-se dintr-un stil minimalist italian de impact, Omnires manifestă o pasiune inedită pentru designul brut și clasic, reușind să creeze arta îmbinării formelor și funcțiilor într-o armonie perfectă. Estetica originală se îmbină cu tehnologia performantă a produselor, oferind astfel o experiență desăvârșită utilizatorilor săi.

Colecția de căzi și lavoare NEO M+, proiectată de Pawlak & Stawarski Studio (Bartłomiej Pawlak și Łukasz Stawarski), creează un amestec impecabil de minimalism contemporan, clasic, cu detalii tradiționale. Elementele surprind subtilitatea stilului neoclasic prin decupajele fine, curbate și o finisare ce adaugă o notă de eleganță atemporală colecției. 

NEO M+ a fost creată dintr-un material compozit, componenta principală și autentică pe care o folosește Omnires fiind piatra dolomită poloneză, ce garantează o execuție impecabilă a finisajelor și o rezistență de durată. Concepute în două finisaje, alb mat și alb lucios, atât căzile, cât și lavoarele colecției, surprind prin confortul oferit datorat de pereții cu formă precisă, un contur bine definit ce oferă sprijin și spațiu optim pentru o rutină de excepție în propria baie. Modelul neobișnuit asigură utilizatorilor un confort ergonomic și un design de neegalat care va atrage cu siguranță privirile de la intrarea în baie. 

Produsele NEO M+ și-au demonstrat fiabilitatea și originalitatea în ceea ce privește designul și funcționalitatea prin câștigarea a numeroase premii precum Red Dot Design Award, German Design Award și Must Have Award datorită soluțiilor în estetica rafinată, tehnologia avansată utilizată și creativitatea pentru îmbinarea celor două, în aceste produse extrem de apreciate. 

Dacă vrei să transformi și tu spațiul băii tale într-un adevărat sanctuar al relaxării tale depline, atunci această colecție s-ar putea să-ți ofere exact ceea ce-ți dorești. Pe melthdesign.ro găsești colecția NEO M+, iar dacă ai alte întrebări suplimentare, consultanții noștri sunt pregătiți să te ajute mereu cu mare drag! 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read