O casă de vacanță din sudul Franței, între stilul basc și mediteranean

Must read

Vilele franceze de pe coastă sunt întotdeauna o altă poveste. Farmecul francez predomină în interioare, grădinile îngrijite alternează cu o arhitectură elegantă. Astăzi vă prezentăm o astfel de casă de vacanță.

Cu ferestre arcuite cu obloane, interioare luminoase cu parchet clasic, mobilier vintage și câteva tușe moderne care nu încalcă armonia atemporală, această casă de vacanță este o frumusețe pură!

casă de vacanță

Vila Art Deco a fost construită de arhitectul neo-basc Henri Godbarge și recent renovată de designerul de interior Sophie de L’Épine. Această renovare este despre cum să păstrați stilul anilor 1930, insuflând în același timp un spirit mediteranean, însorit și cald.

Casa de vacanță reflectă un spirit împrumutat din partea bască spaniolă. Un stil care, adunând pasiunea pentru Spania și Țara Bascilor, a dat lovitura. Aceste două influențe au servit pentru renovarea celor 240 de metri pătrați.

„Casa era bine întreținută, dar trebuia redistribuită pentru a se potrivi stilului de viață de astăzi”, spune Sophie de L’Épine.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read