O nouă colecție de mobilier de interior și decorațiuni în magazinele JYSK

Must read

Pentru sezonul Toamnă-Iarnă 2020/2021, JYSK – retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni interioare a pregătit produse noi, inspirate din universul armonios al naturii. Atât colecția de mobilier de interior, cât și cea de decorațiuni, a fost îmbogățită cu articole care urmează cele trei trenduri ale toamnei: Legacy Lounge, Earthern Luxe și Vision.

Noutățile din gama de mobilier de interior îmbină stiluri și materiale contrastante. Colecția include piese cu design tradițional în culori închise, precum bufetul MARKSELL de culoare verde închis.

Regăsim și piese cu design minimalist, realizate din materiale moderne, precum vitrina VIRUM de culoare neagră, din metal și sticlă securizată sau etajera PADBORG din oțel, polipropilenă și sticlă securizată.

Pentru iubitorii stilului rustic, și ei pot găsi câteva articole precum scaunul JUNGHOLM din ratan.

Tradiționalul întâlnește minimalismul, într-un spațiu atemporal, unde funcționalitatea și confortul sunt la fel de importante.

Articolele noi din catifea ocupă un loc important sezonul acesta. Scaunele de dining, canapelele, taburetele și fotoliile cu șezut din velur, în culori închise precum albastru, gri sau verde, aduc nu doar eleganță, ci și senzația de intimitate și căldură.

În ceea ce privește textilele pentru casă, colecția mizează în acest sezon pe culori naturale, pământii. Pernele, păturile și covoarele sunt în nuanțe de verde prăfuit, crem, bej, verde albăstrui sau kaki. Acestea sunt inspirate din paleta de culori pe care o regăsim și în natură.

 

Noile articole urmează cele trei trenduri ale toamnei, Legacy Lounge, Earthern Luxe și Vision.

Mobilier de interior Legacy Lounge

Legacy Lounge reprezintă o reinterpretare a trecutului pentru a fi adaptat prezentului. Cuvintele cheie care reprezintă acest trend sunt vintage și retro. Într-o lume tot mai digitalizată, acasă ne și ne putem deconecta. Universul acestui trend este boem și feminin, prin nuanțe și forme specifice.

Colecția Earthern Luxe

Acesta se adresează celor care sunt fascinați de frumusețea naturii. Structura materialelor textile și culorile creează o atmosferă de stabilitate.

Mobilier de interior Vision

Vision, pe de altă parte, este trendul inspirat de tehnologie. Formele industriale se îmbină cu materiale naturale, pentru a asigura armonie. Forma primară, în cazul acestui trend, este cercul, conceput ca un tunel care ne permite să vedem ce se va întâmpla în viitor.

O parte dintre noutățile sezonului în materie de mobilier de interior, dar și idei pentru cum pot fi folosite în amenajarea casei puteți găsi în noua revistă digitală lansată de JYSK pentru noul sezon, aici: https://jysk.ro/inspiration.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read