Decorează-ți casa cu mobilier din sticlă, dacă vrei un design interior în tendințe

Must read

Mobilierul, alături de accesoriile de decor din sticlă despre care am vorbit într-un articol anterior, definește și întregește spațiul de locuit în ceea ce numim „acasă”. Dacă îți dorești o schimbare în locuința ta, un spațiu mai deschis, mai transparent și mai fluid, atunci specialiștii îți recomandă să decorezi casa cu mobilier din sticlă. Află cum îl poți integra cu ușurință și ce piese poți alege pentru o amenajare în tendințele actuale. 

mobilier din sticla

Mobilier din sticlă – versatilitate și transparență

Sticla se dovedește a fi un material tot mai versatil și practic, iar modalitățile de inserare în arhitectura și design-ul spațiilor sunt infinite. Piesele de mobilier din sticlă reușesc să se remarce prin trei calități importante: durabilitate, transparență și întreținere ușoară. În plus, atunci când sunt utilizate în spațiile mai restrânse, acestea conferă o senzație de mai mult spațiu, asigurând luminozitate și fluiditate întregii amenajări. 

Piesele de mobilier din sticlă devin tot mai populare în amenajările interioare rezidențiale. Simplitatea formelor și capacitatea de a oferi transparență și deschidere încăperilor sunt principalele elemente care se remarcă în design-ul interior.

Cu fiecare an imaginația depășește orice limite, iar mobilierul clasic preia o nouă înfățișare cu ajutorul sticlei. 

Fie că ne gândim la o masă din sticlă, un scaun, rafturi sau poate chiar o masă de toaletă, toate acestea au devenit posibile odată cu noile tehnologii de realizare și prelucrare a sticlei. Dacă încă ai rețineri cu privire la rezistența acestor tipuri de mobilier, află că deteriorarea sticlei și zgârieturile ce pot apărea pe suprafață acesteia fac parte din trecut, iar piesele actuale din sticlă se ridică la cele mai înalte standarde de calitate. 

mobilier din sticla
Photocredit: www.homedit.com

În ceea ce privește compatibilitatea cu design-ul existent în locuința ta, mobilierul din sticlă este versatil și completează perfect restul materialelor, fie că vorbim de lemn, metal sau piatră. Limitele nu există, imaginația ta este resursa prin care îți poți redefini spațiile preferate.  

Lasă-te inspirat de ideile noastre și oferă locuinței tale un look în tendințele anului 2019.

Photocredit: www.homedit.com

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read