Ce noutăți aduce Saint-Gobain Glass în materie de sticlă?

Must read

Saint-Gobain Glass, prezent anul acesta la cel mai important târg dedicat industriei de sticlă – glasstec 2018, aduce noutăți în ceea ce privește aplicațiile sticlei, atât pentru zona rezidențială cât și comercială, din dorința de a veni în întâmpinarea trendurilor arhitecturale și de design.

ZONA DE FERESTRE:

Vizitatorii au putut descoperi soluțiile din sticlă pentru ferestre, asigurând cea mai înaltă performanță în ceea ce privește eficiența energetică, pătrunderea luminii naturale, acustică, securitate și control solar. Diferența în acest caz o face ECLAZ, noua referință pentru mai multă lumină naturală oferind în același timp cea mai mare izolație. Au fost prezentate și produsele Saint-Gobain Glass: BIOCLEAN și EGLAS.

Saint-Gobain Glass

 

ZONA DE FAȚADE:

Această zonă a fost dedicată soluțiilor inovatoare din sticlă pentru fațade și pereți cortină. Vizitatorii au aflat mai multe despre COOL-LITE XTREME SILVER II, noua sticlă pentru fațade cu performanțe ridicate. Dar s-au regăsit, de asemenea, COOL-LITE XTREME 70/33, FLOATSTONE și EASYPRO.

OVERLENGTH, noua gamă de sticlă de până la 18 m lungime și 3,21 m lățime a fost expusă, de asemenea, la Glasstec 2018.

ZONA DE DESIGN & DECOR

În această zona au fost prezentate cele mai mari bucătării, băi sau chiar spații pentru birouri datorită unei vitrine transparente, de durată, culorată și chiar cu „sticlă activă”. MIRALITE NATURA, noua generație de oglinzi a fost evidențiată în această zonă. De asemenea, au fost prezente și produsele: TIMELESS, PRIVA-LITE, MASTER-FLEX.

 

PRODUSE DE SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE:

În acest domeniu, sticla Saint-Gobain Glass rezistentă la foc care vă poate proteja viața și proprietatea a fost în centrul atenției. CONTRAFLAM ER1 BLAST a fost expusă în stand, dar și STRUCTURA VETROGARD RC2 / 4 și STADIP BUILDER.

Saint-Gobain

ZONA STICLEI INTELIGENTE – SAGEGLASS

SageGlass, sticla inteligentă a prezentat ultima sa inovație.  Harmony, o soluție unică din sticlă care oferă o strălucire precisă și controlul luminii naturale, precum și o estetică vizuală, printr-o tranziție naturală, neîntreruptă.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul Saint-Gobain Glass: https://de.saint-gobain-building-glass.com/de/glasstec-2018

Photo credits: saint-gobain-building-glass.com

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read