Noua sticlă pentru control solar de la Guardian Glass

Must read

Noua sticlă pentru control solar de la Guardian Glass SunGuard® SuperNeutral™ (SN) oferă cea mai mare transmisie a luminii din portofoliul său. 

Guardian SunGuard SN 75 HT și SN 75 Ultra HT oferă  o transmisie a luminii de până la 75%, respectiv 76%, cu 5% și 6%  mai mult față de alte produse din sticlă din gama Guardian SunGuard SuperNeutral.

Cu noua sticlă pentru control solar, această transmisie mare a luminii sprijină proprietarii de clădiri, arhitecții și designerii în eforturile lor de a aduce, într-un mod eficient, cât mai multă lumină naturală în cadrul proiectelor lor. 

Noua sticlă Guardian Glass pentru control solar

De asemenea, SunGuard SN 75 HT are un design estetic atrăgător, datorită aspectului său neutru și consistent, ce diminuează substanțial reflexia imaginilor din exterior. Neutralitatea culorii acestui produs atinge un grad ridicat datorită materialului din care este fabricat – sticla Guardian UltraClear™ – cu o concentrație scăzută de fier, ce furnizează un ton cât mai neutru atunci când este privită atât din interiorul, cât și din exteriorul clădirii. 

„Oamenii au o atracție firească și nevoie de lumină naturală. Studiile independente demonstrează că introducerea luminii naturale în planul clădirii sporește concentrarea și aduce un impact pozitiv la nivelul stării de bine, al productivității și al sentimentului de satisfacție pe care îl poate avea locatarul”, Nicolas Gouzou, Product Manager Guardian Glass Europa.

Pe lângă nivelul ridicat de transmisie a luminii, noul produs Guadian SunGuard SN 75 HT asigură un factor solar scăzut cu 40 % și o performanță termică excelentă – cu valoarea Ug de de 1.0 W/m²K – care echilibrează nivelul de temperatură din interiorul camerelor, pe tot parcursul anului. Datorită acestei combinații de proprietăți de neegalat, SunGuard SN 75 HT contribuie la un mediu mai confortabil  de viață și de lucru.

Pentru mai multe informații sau pentru comandarea unei mostre de produs, vizitați  http://www.sunguardglass.com/

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read