Marina Tower, cel mai înalt turn din Grecia, cu apartamente de lux, va avea 45 de etaje

Must read

Marina Tower, un zgârie nori cu apartamente de lux din Elliniko, o suburbie din Atena, va oferi viitorilor proprietari vederi directe la mare. Proiectul este dezvoltat de Lamda Development și a atras deja interesul executivilor, antreprenorilor și diferiților investitori locali și străini. Situat la 200 de metri deasupra nivelului mării, Marina Tower va avea 200 de apartamente, pe 45 de etaje.

Acesta va fi cel mai înalt dintre cele șase turnuri care vor fi construite la Elliniko, deoarece va ajunge până la 200 de metri, devenind primul zgârie-nori al Greciei de peste 150 de metri și cel mai înalt turn de pe litoralul din Marea Mediterană.
Marina Tower este numit după Marina Agios Kosmas, fiind construit lângă el și va totaliza 45.000 de metri pătrați. Se așteaptă ca proiectul să fie gata peste cinci ani.

Investiția se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro, iar proiectul va reprezenta una dintre proprietățile pe care Lamda le va dezvolta fără alte investiții.

Prețurile de vânzare vor depinde de mărimea fiecărui apartament, de caracteristicile acestuia și de nivelul etajului la care este situat. Se estimează costuri de la 7.500 € la 8.000 € / mp. și până la 25.000 € / mp. pentru etajul 45. Apartamentele de lux vor avea între unul și patru dormitoare, nivelul superior având până la cinci dormitoare și o piscină privată.

Marina Tower – apartamente de lux cu vederi panoramice la mare, facilități sportive, piscine și zone verzi.

Acesta va fi, de asemenea, unul dintre puținele turnuri rezidențiale „verzi” din lume: va folosi elementele verzi și apă, menținând în același timp un caracter subtil vizual. De asemenea, va avea un nivel de clasificare Gold LEED, deoarece va economisi cu 35% mai multă energie decât o clădire convențională de o dimensiuni similare.

Marina Tower va constitui „un reper arhitectural”, una dintre cele mai verzi clădiri înalte din lume și un model de proiectare durabilă, incorporând cele mai bune practici de mediu și protocoale de siguranță internaționale de ultimă generație. Toate apartamentele vor avea servicii și facilități de ultimă generație, materiale de construcție ecologice și toate specificațiile unei clădiri inteligente.

Photo credits: www.fosterandpartners.com

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read