Lumini din sticlă de Murano – nuanțe de bomboane și reflexii calde

Must read

Tuburi din metal periat, accesorizate cu „mărgele” din sticlă de Murano în culori pale, liniștitoare, prin care rulează lumina. Cea mai recentă creație a brandului canadian Gabriel Scott, denumită simplu, Luna, a fost prezentate recent la Salonul de Mobilă de la Milano.

sticlă de Murano corpuri de iluminat

Brandul Gabriel Scott îi are în spate pe Gabriel Kakon și Scott Richler. Sunt doi frați canadieni, cu background în arhitectură, design industrial și design de bijuterii. Inspirați de cercul luminos din jurul Lunii, aceștia au creat colecția Luna, ce conține diverse corpuri de iluminat suspendate, din sticlă de Murano.

sticlă de Murano

Ce ne place în mod deosebit la corpurile Luna? Faptul că sunt personalizabile: poți alege nuanța și forma preferată a „mărgelelor” din sticlă. În plus, în funcție de unghiul din care privești, percepția corpului de iluminat se schimbă. Motivul?  „Mărgelele” își împrumută una alteia culorile.

sticlă de Murano candelabru sticla

Colecția Luna vorbește despre siluetele feminine și forme fluide, despre un design ce te poartă cu gândul la designul de bijuterii. Totul într-un amestec de culori dulci, ca de bomboane.

sticlă de Murano candelabru living

Toate piesele Gabriel Scott sunt realizate manual în studioul de producție din Montreal al lui Gabriel și Scott și au prețuri cuprinse între 4.500 și 12.400 dolari.  Colecția completă este disponibilă aici.

sticlă de Murano Gabriel Scott

Foto: Gabriel Scott

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read