Lumină naturală, performanță și protecție solară în apartamentele Cloud 9 Residence cu sticla Guardian Glass

Must read

Guardian Glass Europe a furnizat sticla pentru apartamentele din complexul rezidențial Cloud 9, situat în zona de nord a Capitalei, care contribuie, astfel, la realizarea unei construcții la cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a ajuta să răspundă tuturor cerințelor, arhitecții au selectat pentru acest ansamblu rezidențial sticla peliculizată Guardian SunGuard® SN 70S pentru lumină naturală din abundență, combinată cu performanță energetică și protecție solară.

”Introducerea unui plan eficient de iluminare naturală într-o clădire rezidențială poate contribui la reducerea costurilor cu energia, creând în același timp un mediu de trai mai confortabil pentru ocupanți. În acest sens, sticla cu protecție solară Guardian SunGuard SN 70S a contribuit semnificativ, întrucât permite aportul unei cantități mari de lumină naturală în interior, ajutând, în același timp, la echilibrarea nivelului de temperatură pe tot parcursul anului, datorită factorului solar scăzut”, a declarat Doru Căpâlnaș, Marketing Manager, Guardian Glass.

Printre alte beneficii ale sticlei menționăm și aspectul său neutru, cu o reflexie exterioară redusă, ceea ce le permite ocupanților să se bucure de priveliștea din jur. Fațadele vitrate cu un asfel de aspect neutru permit construcției să se amestece cu împrejurimile. 

Guardian SunGuard® SN 70S este un produs din sticlă cu o transmisie ridicată a luminii (70%), o izolație termică remarcabilă (valoare U = 1,0 W / m2K) și protecție solară ridicată pentru un vitraj dublu standard. Aceste caracteristici satisfac tendințele actuale de proiectare arhitecturală, atât în ceea ce privește aspectul cât și performanțele oferite clădirii.

Luminozitatea ridicată dată de spațiile vitrate mari, spațiul interior generos, compartimentarea inteligentă, calitatea premium a materialelor folosite, atenția la detalii și finisaje, reprezintă garanția unei construcții confortabile pentru actualii și viitorii proprietari.

Guardian Glass dezvoltă și redefinește continuu gama de produse din sticlă pentru protecție solară – SunGuard astfel încât să întâmpine și să depășească cerințele arhitecților și ale designerilor.

(Fotografii realizate de Arthur Țintu. Toate drepturile rezervate)

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read