Grinzi negre, partiții din sticlă și obiecte de artă într-un apartament la mansardă

Must read

Designerii suedezi care au lucrat la designul acestui apartament la mansardă au decis să modernizeze spațiul tipic de la mansardă într-una din vechile case din Göteborg.

Contrastul amețitor dintre atunci și acum, se simte destul de amuzant, dar complet natural. Volumul camerei este decorat cu grinzi la 3,6 metri și câteva ferestre de mandardă. O podea frumoasă de stejar se deschide mai departe în camere.

apartament la mansardă

În primul rând, designerii au vopsit grinzile din lemn ale tavanului în negru, îndepărtând imediat orice indiciu de stil rustic. În plus, au adăugat o compartimentare din sticlă ce oferă rafinament dormitorului, care nu interferează cu răspândirea luminii naturale și cu aspectul deschis al apartamentului. Astfel, interiorul de bucură de un decor modern, inclusiv de mai multe obiecte de artă.

apartament la mansardă

Peretele de sticlă al dormitorului cu uși glisante și rame negre contribuie în cel mai bun mod la planul deschis. Parcă te duce puțin cu gândul la stilul japonez. Sau la cel din New York. Un perete vopsit în negru delimitează și găzduiește patul dublu, apoi se deschide un dressing cu dulapuri elegante și frumos iluminate.

Bucătăria din acest apartament la mansardă este deschisă în formă de U, cu interiorul dulapului întunecat, cu mânere din alamă și electrocasnice din oțel inoxidabil. Blatul de lucru este din marmură albă, iar podeaua din gresie gri deschis.

Livingul este mobilat cu o zonă de relaxare într-o parte și o masă în cealaltă.

apartament la mansardă
apartament la mansardă
apartament la mansardă
apartament la mansardă

Baia este accesată din hol printr-o ușă vitrată cu aspect gravat.

apartament la mansardă

Locuința are un depozit mare în imediata apropiere a apartamentului, iar în curte există o cameră pentru biciclete, o cameră pentru gunoi și o spălătorie.

Cum îți place un astfel de apartament la mansardă?

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read