Interior luminos cu decorațiuni din sticlă handmade sau reciclate

Must read

Dacă vă sunt pe plac locuințele luminoase și moderne, atunci nu trebuie să vă lipsească piese de mobilier  sau decorațiuni din sticlă, motiv pentru care am zis să vă împărtășim câteva idei despre cum putem folosi și integra sticla în spațiul nostru, acasă.

Datorită transparenței și capacității sale de refracție a luminii, sticla permite aranjamente interioare deosebite și interesante.

Daca vă doriti decorațiuni din sticlă handmade pentru că aveți multe borcane, sticle, poate într-o formă deosebită, pe care le-ați primit cadou și nu le-ați reciclat, atunci urmăriți ce puteți face cu ele.

Printre obiectele de decor cele mai ușor de realizat sunt suporturile de lumânari care pot da camerei  un aspect elegant și, totodată, misterios.

decoratiuni din sticla

Și pentru că tot suntem la capitolul corpuri de iluminat, pentru un aer mai sofisticat și ludic, propunem înlocuirea lumânărilor cu ghirlande și instalații luminoase. Astfel, poți recicla sticlele vechi, transformându-le rapid și simplu în adevărate surse de lumină și relaxare. În plus, în perioada sărbătorilor, astfel de decorațiuni din sticlă și instalații luminoase vă aduc acea magie specifică sezonului. 

Photo Credit: genovesatelier.com

De asemenea, sticlele sau borcanele din sticlă pot fi reciclate și sub formă de vaze care, în combinație cu florile multicolore, creează o estetică sofisticată, plină de vitalitate.

Image result for borcan vaza sticla

Photo credit: https://www.drivenbydecor.com

Tot la capitolul plante, sticla poate juca și rolul de ghivechi. Calitatea sticlei de a fi transparentă poate stârni, în acest caz, curiozitatea oricui, aceasta lăsând la iveală și rădăcina plantelor. 

Sticla oferă o estetică elegantă, se completează perfect, în cadrul elementelor de mobilier cu lemnul. Astfel, poți introduce lemnul vechi într-un cadru contemporan, aducând o notă dramatică modernă în design-ul căminului tău. 

Poți combina chiar tu sticla cu elemnte din lemn, creând astfel o masă sofisticată și atipică. Sau poți merge într-un magazin unde găsești astfel de decorațiuni din sticlă gata făcute.

decorațiuni sticlă

Spor la amenajat folosind decorațiuni din sticlă handmade sau reciclate!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read