Ikea România redeschide magazinele din București

Must read

Magazinele Ikea România se vor redeschide mâine, 15 mai, în conformitate cu deciziile Guvernului României privind relaxarea măsurilor de restricție, după aproape două luni de la închiderea temporară preventivă.

Suntem bucuroși să vedem că situația din regiune se îmbunătățește și că, după Zagreb și Belgrad, ne putem redeschide și magazinele din România. Ținând cont de faptul că sănătatea și siguranța oamenilor reprezintă prioritatea noastră, ne dorim să redeschidem într-un mod responsabil, în care clienții și angajații noștri să se simtă în siguranță să cumpere și să lucreze. În acest sens, vom continua să aplicăm toate măsurile și recomandările de siguranță pe care le-am urmat în perioada de închidere temporară Violeta Neniță, Ikea Romania Market Manager.

În concordanță cu recomandările Guvernului României, numărul vizitatorilor care se vor putea afla simultan în magazin este limitat la 700.

În conformitate cu reglementările guvernamentale, clienților noștri li se va solicita să poarte măști, iar temperatura lor va fi verificată la intrarea în magazin. Sănătatea și siguranța colegilor și a clienților noștri rămân prioritățile noastre.

Image may contain: text that says 'Așteptăm cu nerăbdare să te revedem!'

Ikea a lansat serviciul Click&Collect contactless. Astfel, în momentul primirii comenzii, clientul nu va avea contact direct cu angajații noștri (regula privind distanța de 2m va fi respectată). De asemenea, regula privind distanța de 2m va fi respectată și în ceea ce privește contactul dintre clienți. Serviciul Click&Collect contactless va avea loc doar în magazinele IKEA Băneasa și Pallady, Centrele de Colectare din Iași, Timișoara și Constanța.

Pentru a proteja starea de sănătate a tuturor, atât a angajaților, cât și a clienților noștri, introducem temporar livrări fără contact – până în fața ușii. Din cauza situației actuale, ar putea apărea întârzieri în serviciul de livrare și din motive de siguranță nu putem accepta plăți în numerar (ramburs) pentru mărfurile livrate.

Magazinul cu delicatese suedeze va fi operațional tot începând cu 15 mai, în timp ce restaurantele, bistro-urile și locurile de joacă SMÅLAND dedicate copiilor rămân închise până la noi directive.

Din cauza situaţiei actuale, nu se pot asigura serviciile de planificare a bucătăriei, serviciul de asamblare și instalare a bucătăriei și restul serviciilor de asamblare și instalare, ca urmare a măsurilor de siguranță necesare.

Mai multe informații pe www.ikea.ro.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read