Garsonieră mică de burlac amenajată minimalist, industrial

Must read

Tavane înalte, decor industrial, pereți de cărămidă și un mezanin – acest spațiu are toate atributele pentru o garsonieră de burlac. Într-adevăr, locuința aparține unui tânăr om de afaceri care a renovat un spațiu dărăpănat, fiind situat într-o clădire veche din secolul XX din centrul orașului.

Interiorul este destul de ascetic, dar elegant – perfect pentru cei care apreciază minimalismul. Designerul de interior este Victoriia Shkliar, Biroul FORM.

Întregul proces de design interior și implementarea acestuia a durat patru luni.
Planul apartamentului era un pătrat, împărțit în două părți printr-un perete de susținere – unul mai mic (hol și băi), iar o parte mai mare cu bucătărie și living-dormitor. Avand doar 41 mp., garsoniera are tavane inalte de 4 metri. O astfel de înălțime a tavanelor a determinat ideea de a plasa dormitorul la etajul doi și bucătăria sub acesta. Datorită combinației acestor zone a fost creat un spațiu deschis mare.


Cărămida „regală” a fost descoperită pe niște pereți în curs de reparație, când tencuiala veche a fost îndepărtată. Și în timpul renovării garsonierei, au fost construiți unii pereți din cărămizi mai moderne. Pereții din cărămidă din perioada antebelică au fost întăriți cu plăci metalice pe toată suprafața, deoarece exista o linie de metrou chiar sub casă.
S-a decis să se „deschidă” toate cărămizile și dungile metalice din interior, desprăfuindu-le cu un lac mat. Restul pereților au fost vopsiți în alb.


Bucătăria s-a dovedit a fi foarte specială, având fațadele din aramă. Cele două dulapuri cu tavan înalt, care servesc acum drept spații principale de depozitare, au fost amplasate pe hol.
Interiorul este completat cu textile de in in culori naturale.


- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read