5 Aranjamente florale pentru a lumina fiecare camera a casei tale

Must read

Florile adaugă culori și texturi deosebite în orice cămin, oferă un parfum subtil și înălțător care mă face să mă simt bine în fiecare zi. Florile pot fi, de asemenea, un element de design atât amuzant cât și unic, se completează perfect cu mici tablouri sau printuri pe perete. În plus florile pot avea un impact pozitiv asupra dispoziției și emoțiilor? Așadar, nu numai că arată frumos, dar îți pot îmbunătăți și starea de bine.

Florile adaugă culori și texturi deosebite în orice cămin,  oferă un parfum subtil și înălțător care mă face să mă simt bine în fiecare zi. Florile pot fi, de asemenea, un element de design atât amuzant cât și unic, se completează perfect cu mici tablouri sau printuri pe perete.

În plus florile pot avea un impact pozitiv asupra dispoziției și emoțiilor? Așadar, nu numai că arată frumos, dar îți pot îmbunătăți și starea de bine.

Ai intrat vreodată într-o cameră și te-ai simțit imediat înviorat de frumusețea florilor expuse? Nu numai că florile adaugă interes vizual oricărui spațiu, dar parfumul lor oferă un efect pozitiv asupra psihicului nostru.

Dacă nu ai încorporat deja ceva flower power în spațiul tău, îți recomand cu căldură să încerci, casa ta (și mintea) îți vor mulțumi pentru asta!

Astăzi, am vrut să împărtășesc cu tine câteva dintre aranjamentele mele florale preferate care au adăugat farmec și luminozitate casei mele dar totodată o fac și mai primitoare pentru prieteni și oaspeți.

Aranjament floral cu flori roz și mov în vas ceramic

Acest aranjament floral uimitor conține un sortiment vibrant de trandafiri, zambile  lisianthus și frunze de eucalipt.

Roșu, roz, violet și nuanțe de galben ce oferă o explozie de culoare, în timp ce verdele eucaliptului adaugă profunzime esteticii generale.

Semnificația din spatele acestui aranjament este una de dragoste și feminitate, trandafirii simbolizează dragostea și frumusețea, în timp ce zambila reprezintă jucăușia și bucuria. Lisianthus-ul transmite eleganță și grație.

Buchetul degajă o combinație încântătoare de arome florale ce se propagă cu ușurință în toată încăperea, dar fără a fi copleșitoare.

Acest aranjament floral special poate reprezenta o piesa importantă de estetică în orice locuință și poate fi o adevărată sursă de plăcere zilnică prin parfumul și atractivitatea sa vizuală.

Cutie cu flori albe și mov

Acest aranjament uimitor conține o selecție fină de flori cu adevărat feminine, trei trandafiri delicați, două lisianthus luxuriante, două aster strălucitoare și o miniroză.

Amestecul de mov, roz, galben și verde creează o atmosferă vibrantă, dar coerentă. Fiecare floare este aranjată cu artă în interiorul unei cutii de catifea pentru un notă de lux. Nu numai că acest buchet emană eleganță, dar selecția de flori are și o semnificație specială. Trandafirii simbolizează dragostea și frumusețea, anthurium reprezintă ospitalitatea și fericirea, lisianthus reprezintă aprecierea și recunoștința, asterul reprezintă răbdarea și dragostea, iar trandafirașii reprezintă farmecul și grația.

Acest aranjament floral în cutie radiază o aromă delicată, dar îmbietoare, care va umple orice încăpere cu parfumul său delicat. Acest aranjament floral deosebit ar fi o completare frumoasă pentru orice colțișor din sufragerie sau dormitor, atât ca piesă decorativă, cât și ca o sursă de inspirație.

Buchet de flori mov cu iriși lisianthus clemathis și orhidee

Acest aranjament floral este o alegere fantastică pentru oricine dorește să adauge o notă de regalitate și farmec spațiului de locuit sau chiar la birou.

Irisul simbolizează înțelepciunea și credința, în timp ce lisianthus reprezintă farmecul și bucuria. Clematisul simbolizează frumusețea mentală, în timp ce asterul, răbdarea și dragostea. Uimitoarea orhidee Vanda reprezintă rafinamentul, în timp ce ruscus adaugă o notă de eleganță.

Combinația acestor nuanțe de mov, cu accente de galben și un fundal verde, creează o prezentare cu adevărat regală.

Aceste flori au, de asemenea, un parfum încântător care îmbunătățește ambianța fără a fi copleșitor, doar atât cât să încânte simțurile, zi de zi.

Când vine vorba de îngrijirea buchetului, asigurața-te că secționezi regulat tulpinile și schimbi apa la doua zile.

Buchet de flori cu 17 trandafiri Ecuador accesorizat cu eucalipt

Combinația de trandafiri ecuadorieni în nuanțe de roșu, galben, piersică și roz, va aduce cu siguranță bucurie în orice cameră a casei tale. Prezența eucaliptului adaugă profunzime și interes, simbolizând în același timp vindecarea și protecția.

Parfumul delicat al trandafirilor va pune în valoare orice spațiu, fără a-l copleși. Pe măsură ce trandafirii continuă să înflorească, parfumul lor va deveni și mai intens. Iar cu o îngrijire adecvată, cum ar fi păstrarea lor într-un colț mai răcoros și tăierea regulată a tulpinilor, acest aranjament floral poate continua să adauge frumusețe casei tale, zile zile întregi la rând.

A avea flori proaspete în locul unde iți petreci cea mai mare parte a zilei îți poate îmbunătăți cu adevărat calitatea vieții de zi cu zi, nu numai că transforma spațiul unde stai dar  îl face mai viu. Florăria Amazon te răsfață în această perioadă cu o gamă variată de buchete de flori superbe, iar prin serviciul de flori la domiciliu București, primești și livrare gratuită în doar 2-4 ore din momentul plasării comenzii online.

Florăria Amazon este prezentă de mai bine de 10 ani în peste 50 de orașe majore din țară, niciodată nu a fost mai ușor să trimiți flori oriunde în Romania cu doar câteva clicuri.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read