Faceți cunoștință cu Nucleo: un disc luminos în mișcare

Must read

Recent, Modo Luce a anunțat lansarea corpului de iluminat Nucleo, un disc luminos care se mișcă asemenea soarelui, am putea spune. 🙂 Mai exact, vorbim de o structură eliptică similară orbitei unei planete, în interiorul căreia „soarele” ocupă unul dintre cele două focare. Designul, semnat BMB Progetti, pare să vină direct din paginile primei legi a mișcării planetare a lui Kepler: un disc luminos care, asemenea soarelui, se mișcă în cadrul unei geometrii „soft”.

disc luminos corp iluminat suspendat

Realizat din aluminiu, corpul de iluminat Nucleo, cu al lui disc luminos în mișcare, se potrivește perfect în decorurile contemporane, datorită liniilor grafice, curbate. Este o piesă discretă, dar care atrage atenția prin ingeniozitatea ei.

disc luminos corpuri de iluminat

Ce ne place la Nucleo? Versatilitatea cu totul aparte, dată de direcționarea luminii în poziția dorită, prin glisarea acestui disc luminos de-a lungul elipsei ce îl conține.

Dacă produsul ți-a stârnit interesul, află că este disponibil în două dimensiuni ( L 130/160 x l 35 cm) și are prețul de început de 970 euro (fără TVA). Îl găsești pe site-ul www.modoluce.com.

disc luminos corp de iluminat suspendat

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read