Eleganță și echilibru în amenajarea unui apartament de 3 camere din București

Must read

Amenajarea unui apartament de 3 camere din cadrul complexului rezidential bucurestean Dinamic City, se incadreaza in filosofia stilistica a echipei Dofinteriors: echilibru estetic. Configurarea apartamentului a avut putine modificari. Eliminarea peretelui dintre bucatarie si zona de zi fost una dintre ele pentru a aduce lumina naturala in profunzimea spatiului.

Cum poate fi realizata amenajarea unui apartament de 3 camere?

Începem cu zona dining-ului, care a fost inclusa in spatiul deschis al living-ului, fiind marcata prin cele doua oglinzi care sustin o iluzie vizuala binevenita.
Prima perspectiva a apartamentului este reprezentata de masa extensibila cu blat de ceramica, pe picioare de metal, armonizata de silueta celebrelor scaune Panton de la Vitra si accesorizata cu corpul de iluminat, o fuziune sensibila intre forma si lumina.
Mocheta este de la Carpet and More. Draperiile si perdelele de la Perdelele Tale.

Contrastul puternic al nonculorilor alb si negru, este echilibrat cu nuante deschise de griuri calde, texturi vibrante si prezenta lemnului de stejar.
Mobilierul custom made realizat de Extensif este un fundal elegant si neutru care pune in evidenta si lasa sa respire obiectele cu design remarcabil si fluid.
Oglinda fumurie, regasita in placari pe pereti sau pe usile glisante ale spatiilor de depozitare incastrate, deschide unghiuri si imagini surprinzatoare si maximizeaza gabaritele incaperilor.
Micile detalii decorative, materialele naturale folosite si suprafetele texturate sunt puse in evidenta de scenografia iluminatului propus, adaugand valoare vizuala amenajarii.

Amenajarea bucatariei in acest apartament de 3 camere 

Și aici regasim nuante deschise de griuri calde, care se imbina cu lemnul de stejar, pastrand aceeasi eleganta si echilibru care se regaseste in restul apartamentului. Finisajele, sanitare si baterii sunt de la Diseno Porcelanosa, iar electrocasnicele de la Bosch.

Parchetul de la Vicla continua paleta coloristica a insulei din bucatarie.

Design-ul interior al baii

 

Corpurile de iluminat suspendate de la Lucedo Motica, cu forme organice, fluide si delicate, innobileaza si echilibreaza fiecare camera.
Arhitectii de la Dofinteriors: Raluca Dofin si Radu Dofin au castigat in 2019 cu acest proiect – Natural Elegance – premiul pentru ”Cea mai buna amenajare a unui spatiu privat”, oferit de Elle Decoration.
Photo credits: Arthur Tintu.
Mobilier: Space Philosophy Furniture Agency
Vopseluri: Benjamin Moore
- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read