Electrocasnicele din sticlă, un must pentru bucătării sofisticate

Must read

Datorită noilor tehnologii și stilului modern abordat în proiectele de design interior, sticla a ajuns și în atenția dezvoltatorilor de electrocasnice, astăzi existând elemente din sticlă în frigidere, plite, cuptoare, hote, mașini de spălat și alte tipuri de obiecte de uz casnic, indispensabile într-un cămin. Electrocasnicele din sticlă sunt așadar un must pentru amenajarea unei bucătării în tendințe.

Photo credit: Hafele Romania

electrocasnicele din sticlă

Euroveder și Pietta Glass Work sunt specialiștii în produsele din sticlă pentru aparate de uz casnic și comercial și fac parte din Saint-Gobain, liderul mondial în domeniul sticlei pentru construcții, transport și aplicații industriale. Saint-Gobain proiectează și furnizează materiale și componente de înaltă performanță, dar și soluții personalizate pentru producătorii de electrocasnice din sticlă. 

  • Panouri din sticlă pentru uși de cuptor și aragaz cu izolație termică, termo-mecanice 
  • Panouri din sticlă pentru controlul cuptorului prin funcții cu touch screen
  • Blaturi în sticlă: diferite forme și culori
  • Plitele vitroceramice, cu rezistență electrică sau cu inducție
  • Uși din sticlă pentru mașinile de spălat și uscătoare
  • Rafturi din sticlă pentru răcire și sticlă izolatoare pentru uși

Una dintre cele mai populare piese care profită din plin de strălucirea și efectele glossy pe care le oferă sticla este frigiderul. Modelele sunt diverse, la fel și culorile. Un lucru este însă la fel – siguranța și rezistența pe care sticla o oferă. 

Un tip de frigider popular este fabricat de LG și se numește InstaView Door-in-Door™, care are un elegant panou din sticlă cu efect de oglindă ce devine transparent la o simplă bătaie dublă în acesta, permițându-ți să observi ce este în interiorul compartimentului, fără să deschizi ușa. Îl puteți cumpăra de aici .

Photo Credit

De asemena, există și modele de frigidere din sticlă colorată, acoperite complet, care au devenit o alegere populară pentru consumatorii din Europa. Acestea atrag prin coloristică și efectele de strălucire care oferă încăperii un aer elegant și sofisticat. 

frigider din sticlă

frigider sticla

Mai mult decât atât, deși par fragile, acestea sunt supuse unor teste de rezistență, dovedindu-se a avea un nivel crescut de anduranță la lovituri sau accidente domestice uzuale. Astfel, sticla preia toate atribuțiile oțelului inoxidabil, dar se remarcă în design prin transparență și strălucire. 

Pentru bucătării futuriste, lista electrocasnicelor din sticlă este completată și de cuptoare,  plite din sticlă, hote, mașini de spălat vase sau haine, cât și alte obiecte care îmbracă „haina” de sticlă – mată, colorată sau transparentă. Mai mult decât îndeplinirea caracteristicilor de design interior, sticla are și utilitate, fiind mai ușor de curățat, dar mai ales permite ca orice activitate casnică să poată fi supravegheată, dar și accesată printr-o singură atingere.

electrocasnicele din sticla

Puteți cumpăra această hotă din sticlă de aici.

hotă din sticlă

Puteți cumpăra această hotă de aici

Dacă doriți să vă reamenajați bucătăria, iar stilul pe care doriți să îl abordați este unul modern-futurist, cu accente elegante, recomandăm electrocasnicele din sticlă, vor fi elementele care vor atrage atenția musafirilor.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read