Descoperiți sticla arhitecturală Guardian Glass cu noul Selector de Produse online

Must read

Guardian Glass Europe lansează Selectorul de Produse online, care permite clienților să găsească rapid sticla arhitecturală Guardian Glass potrivită pentru proiectul lor, indiferent de aplicația, aspectul sau cerințele de performanță necesare.

 

sticla arhitecturală Guardian Glass
Photo credit:Guardian Glass, LLC, GRDPR164.

Folosind opțiunile de căutare, sortare și filtrare intuitivă, prin doar câteva click-uri procesatorii de sticlă, arhitecții, designerii și constructorii pot folosi Selectorul de Produse Guardian Glass pentru a găsi cu ușurință soluția potrivită pentru următorul lor proiect. Utilizatorii pot explora rapid posibilitățile estetice și funcționale ale produselor Guardian Glass, asigurându-se, în același timp, că au ales soluția care să le întrunească și alte criterii importante ale proiectului, cum ar fi cerințele energetice și de iluminare ale clădirii.

La următorul pas, instrumentul permite utilizatorilor să caute anumite produse Guardian Glass, utilizând numele acestora sau prin filtrarea căutărilor, selectând dintr-o varietate de atribute ale proiectului și produsului: tipul fațadei, compoziția geamului, transmisia luminii, factorul solar, culoarea, reflexia exterioară. 

Guardian Glass_Product Selector1_©Guardian Glass, LLC

Pe măsură ce utilizatorii filtrează căutările prin intermediul acestor atribute, pe ecran apare o listă cu produsele care se potrivesc, cu detalii tehnice ale produselor vizibile.  Aceste produse pot fi comparate rapid utilizând criteriile de mai sus, dar și atribute mai detaliate, cum ar fi factorul solar, valoarea U, coeficientul de umbrire și reflexia interioară.

În acest stadiu, utilizatorul poate alege să sorteze informațiile tehnice afișate conform unei liste și mai extinse a caracteristicilor care includ, de exemplu, posibilitatea curbării sticlei, acoperirea sticlei cu print ceramic sau recomandarea tipului de perete exterior care se potrivește pentru produsul respectiv.

După compararea listei scurte de produse în funcție de atribute, utilizatorii pot selecta cele mai potrivite produse pentru proiectele lor și pot exporta aceste rezultate într-un document în format PDF, care poate fi, mai apoi, trimis către colegi. 

Selectorul de Produse Guardian poate fi accesat la https://specify-guardian-possibilities.com/ sau la secțiunea Instrumente pe http://www.guardian-possibilities.com/

Guardian Glass va prezenta ultimele sale inovații, inclusiv o nouă soluție de umbrire dinamică, la BAU – Sala C3 / Stand 308 (14-19 ianuarie 2019 – München, Germania). Pentru mai multe informații sau pentru a stabili o întâlnire cu un expert Guardian Glass pe durata evenimentului, vă rugăm vizitați: http://www.guardianatbau.com/

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read