Cu sticla încălzită electric, HeatVision®, căminul tău devine mai călduros

Must read

Formator Safety Glass Ltd., principalul furnizor de sticlă încălzită electric pentru aplicații marine în Europa, introduce HeatVision®, sticla încălzită electric, multifuncțională, care este destinată unei game largi de  aplicații interioare și exterioare în clădiri.

Formator Safety Glass Ltd. este companie specializată în producția de sticlă securizată, termoizolantă și laminată pentru aplicații speciale și numără mai mult de 60 de nave de croazieră unde sticla a fost instalată în ultimii 10 ani. Formator oferă, de asemenea, sticla HeatVision® pentru o gamă largă de aplicații ce răspund diverselor cerințe din proiectele arhitecturale.

sticlă încălzită  

Sticla încălzită HeatVision® – principala sursă de căldură din propria locuință 

Prin ce se diferențiază HeatVision®? Sticla încălzită electric la temperatura de suprafață de 26-28°C declanșează transferul prin radiație, aducând întreaga cameră la o temperatură de 20-22°C. Căldura este distribuită uniform pe tot spațiul, asigurând un grad ridicat de confort.

Acest sistem de căldură nu trebuie confundat cu radiatoarele din sticlă, care ating temperaturi foarte ridicate, între 60-90°C.

HeatVision® –  sticla încălzită cu anti-condensare

Sticla anti-condensare HeatVision® ridică temperatura sticlei pentru a preveni condensarea. În plus, poate fi utilizată pentru o gamă largă de aplicații: uși și ferestre în camere cu umiditate ridicată, pereți despărțitori din sticlă interioară, acoperișuri din sticlă.

HeatVision® – sistem de topire a zăpezii pentru acoperișurile din sticlă

Încărcăturile grele de zăpadă pot cauza prăbușirea sticlei și a structurilor aferente, dacă nu se practică tehnicile corespunzătoare de îndepărtare a zăpezii. Când senzorul de zăpadă detectează fulgii, sticla începe automat să se încălzească, topind zăpada. Suprafața rămâne curată întrucât sticla încălzită transformă zăpada în apă.

Sticla încălzită HeatVision® poate rezolva problema acumulării de zăpadă de pe acoperișuri, sere și copertine.

Beneficii majore obținute prin utilizarea sticlei HeatVision®: 

  • Sursă de căldură invizibilă (fără fire vizibile);
  • Poate fi utilizată pentru sticla laminată, sticla dublu și triplu izolată;
  • Tehnologie 100% verde dacă este utilizată în combinație cu surse regenerabile de energie;
  • Nu necesită întreținere.

Află mai multe informații: www.heatvision.info

Credit photo: Formator Safety Glass Ltd.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read