Decor în tendințe cu terarii din sticlă

Must read

Decorațiunile interioare ating un nou nivel, care se bazează în prezent prin multifuncționalitate. Cu un program încărcat de activăți zilnice, ne dorim în case accesorii ce înfrumusețează spațiul prin simplitate și naturalețe, dar care nu necesită o îngrijire specială. Astfel, plantele suculente în terarii din sticlă devin tot mai populare, care, pe lângă decorul căminului, îmbunătățesc starea noastră de bine.

terarii din sticlă

Terarii din sticlă pentru decor multifuncțional

Versatilitatea sticlei și posibilitățile infinite de prelucrare se remarcă în noile obiecte de design. Transparența sa este principala caracteristică cu ajutorul căreia se poate adapta oricărui domeniu în care este utilizată. Iar acest fapt este dovedit cu ușurință de obiecte de decor, care îmbină utilul cu plăcutul în locuințele de pretutindeni:  terarii din sticlă ce surprind universul plantelor suculente. Devenite tot mai populare, acestea sunt o alternativă la vazele obișnuite, ce se remarcă prin formele unice și atipice pe care le pot asimila. Varietatea de modele și stiluri definesc aspectul general al acestor decorațiuni proaspete și verzi. 

 

Terarii din sticlă: o mini grădină în propriul cămin

Un simplu vas de sticlă devine mediul proprice pentru dezvoltarea plantelor suculente. Cum se întâmplă acest lucru? Terariul din sticlă este un ecosistem închis ce asigură fotosinteza, respirația și ciclul apei în natură, procese menite să ofere viață plantelor suculente. Practic, în micul obiect de decor îți poți planta o mică grădină și poți observa îndeaproape întreg ciclu de viață al acesteia, de la producerea hranei, până la modul în care apa este absorbită de rădăcinile plantelor. 

Terariile din sticlă, pe lângă accesul la universul eco-sistemelor la scară mică, oferă beneficii ocupanților prezenți în spațiile  în care sunt amplasate. Mai exact, acestea îmbunătățesc starea de bine, sănătatea, dar, mai ales, rezolvă problema aerului uscat și poluat din încăperi. Practic,  plantele din terariu absorb umezeala și o eliberează când mediul este uscat, reciclând-o în încăpere. În plus, fumul de țigară sau substanțele chimice folosite în finisajele sau mobilierul existent sunt de altfel absorbite de terarii, asigurând astfel un spațiu sănătos și confortabil. 

Și pentru că primăvara este un prilej de a-ți decora căminul, terariile din sticlă cu plante suculente se vor dovedi a fi obiecte de design unice, dar cu multe beneficii pentru tine și căminul tău. Rămâne să alegi modelul și plantele dorite, iar specialiștii de la Greenarium îți pot îndeplini dorințele. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read